De vierde en nieuwe 1500 Mk2 is gereed en ligt voor u klaar

De vierde en nieuwe 1500 Mk2 is gereed en ligt voor u klaar

Wellicht wilt u weleens weten hoe zo’n 1500 Mk2 vaart. Kom dan gerust langs voor een proefvaart op dit comfortabele motorjacht. U kunt dan zelf ervaren hoe stabiel en comfortabel de 1500 Mk2 vaart.

Grote voordelen van de 1500 Mk2 zijn de enorme binnenruimte en het gevoel van vrijheid dat je tegemoet komt op het 15 meter lange motorjacht. Het heeft waarschijnlijk de meeste binnenruimte in zijn klasse. Daarnaast wordt het gevoel van comfort nog eens extra versterkt door:

  • de zeer goede geluidsisolatie, ook bij hogere snelheden
  • het gebruik van de juiste materialen waardoor het schip ook trillings- en resonantievrij is
  • de rompvorm die een rustige, stabiele en vooral ook veilige vaart belooft
De vierde en nieuwe 1500 Mk2 is gereed en ligt voor u klaar 1

Ook deze vierde 1500 Mk2 profiteert weer van de feilloze afwerking die zo kenmerkend is voor alle Van den Hoven motorjachten: alle gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit, het timmerwerk is van grote klasse en de indeling van het interieur is bijzonder slim. Zo bevinden de salon, keuken en de stuurstand zich op één niveau, waardoor iedereen altijd overal bij betrokken is en blijft. Ook de flow van het interieur geeft het rondlopen door en om de boot een natuurlijk, veilig en comfortabel gevoel.

Met een doorvaarthoogte van maar 3,45 meter kan de 1500 mk2 probleemloos door de Europese rivieren en wateren, waardoor het grootste deel van Europa aan uw voeten ligt. In principe wijkt deze vierde in de reeks niet veel af van de eerste drie 1500 Mk2’s. Klik hier voor meer informatie en een prachtige video van een zusterschip van de 1500 Mk2.