Bouw vierde 1500Mk2 elders gestart

Tot het eind van dit jaar wordt er druk gelast aan het casco van de nieuwe 2100…

en wordt de 1700 Mk2 verder afgebouwd. Om de continuïteit te waarborgen, te kunnen proefvaren en eventueel snel te kunnen leveren, laat Van den Hoven bij een gespecialiseerd bedrijf een vierde casco van de succesvolle stalen Executive 1500 Mk2 bouwen.
In principe zal deze niet veel afwijken van de drie eerste 1500 Mk2’s. Klanten die er bijtijds bij zijn, kunnen nog van alles aanpassen aan het jacht. Indeling/lay-out, aantal en formaat van de slaapkamers, aantal badkamers, motoren, houtsoorten, stoffering, stuurstand, uitrustingsniveau, installaties, kleur en noem maar op.
We bouwen dit jacht volledig met de hand en kunnen dus aan alle eisen en wensen van toekomstige eigenaren voldoen. Wilt u in september 2019 varen en bent u nieuwsgierig naar dit motorjacht, maak dan nu een afspraak met Bart van den Hoven, of kom naar de Hiswa waar de derde 1500 Mk2 zal liggen. Tijdens een bezichtiging en een gesprek met hem zullen al uw eventuele vragen worden beantwoord en kan natuurlijk een proefvaart gepland worden.

 

Bel Bart van den Hoven voor een afspraak: 0416-319183.

Bouw vierde 1500Mk2 elders gestart