Bouw Voyager 1800 start in april

Bouw Voyager 1800 start in april 1

Bouw Voyager 1800 start in april

In april is het zover. We gaan dan starten met de bouw van de moderne en snel varende aluminium Voyager 1800. We zullen dit schip volledig in eigen huis bouwen.

Van aluminium romp tot aftimmering en van schilderwerk tot installatie van de apparatuur.

Er wordt momenteel hard gewerkt aan het bestek en als alles doorgerekend is, kunnen we uiteindelijk ook de prijs bepalen. Doel is om efficiënt te bouwen en goed in te kopen. Als we dit combineren met een hoge bouwkwaliteit, kunnen we de eindprijs van de Voyager op een concurrerend niveau houden. Zoals u gewend bent van alle schepen die onze werf verlaten.

Bouw Voyager 1800 start in april 2
Bouw Voyager 1800 start in april

Tijdens de ontwikkeling brengen we verbeteringen aan waar dat kan. Om de ruimte op de flybridge zo groot mogelijk te maken, is besloten de tender achter op het zwemplatform te plaatsen.
Het grote zwemplatform kan automatisch zakken, zodat de tender makkelijk in en uit het water getild kan worden.  Zo blijft er veel ruimte over op de flybridge voor een groter gezelschap bij de captain, voor al fresco dining of voor meerdere toys. 

Voor meer informatie over de Voyager 1800 kunt u hier klikken. Hier treft u nieuw beeldmateriaal aan dat een prachtig beeld geeft van de werkelijke proporties. 

We verwachten dat de nieuwe Voyager in de zomer van 2020 gereed is. Mocht u vragen hebben over dit prachtige motorjacht, dan kunt u hier een mail sturen. U kunt ons natuurlijk ook bellen op nummer +31 416 319183.

Bouw Voyager 1800 start in april 3