Casco hal indrukwekkend

Zo met de complete romp van de Executive 2100 in de hal zie je pas de werkelijke dimensies…

en die dwingen respect af. Je kunt goed zien dat het jacht vooral een stuk breder is dan bijvoorbeeld de 1850.

Ook aan de tweede 1700 Mk2 wordt momenteel druk gewerkt en die ligt inmiddels in de afbouwhal.  

De eigenaren van de nieuwe Executive 2100 genieten momenteel van hun 1700 Mk1 en zijn goede bekenden van de werf. Er was behoefte aan nog meer ruimte, omdat er veelvuldig wordt gevaren. Daarom staan ruimte en comfort centraal in het ontwerp. Bijzonder is dat er maar één (zeer ruime) slaapkamer komt met een uitgebreide badkamer. Omdat de trips lang zullen worden, zal de ruimte voor in het schip benut worden als berging. Als daar later behoefte aan is, kan deze ruimte omgebouwd worden tot een tweede slaapkamer.

Casco  hal  indrukwekkend

De eigenaren van de tweede 1700 Mk2 (Belgisch en goed bevriend met de eigenaren van de hiervoor beschreven 2100) krijgen een volledig andere lay-out dan die van de eerste. Een riante living met hoekbank en tv-meubel bepaalt voor een groot deel het interieur. Ook de centraal geplaatste stuurstand met twee pantograafdeuren aan beide zijden maakt dit schip uniek. (Klik hier voor de video). De luie trap naar beneden biedt een ruim entree naar de moderne L-vormige keuken, die is voorzien van alle luxe zoals men die ook thuis kan verwachten. 

De bouw van beide schepen ligt goed op schema en we verwachten de tweede 1700 Mk2 in januari 2019 en de 2100 in de zomer van 2019 te kunnen afleveren.  

Casco hal indrukwekkend
Casco hal indrukwekkend 1
Casco hal indrukwekkend 2
Casco hal indrukwekkend 3