Eerste 1700 mk2 afgeleverd

Eerste 1700 mk2 afgeleverd

De allereerste Executive 1700 Mk2 is vorige maand afgeleverd aan nieuwe klanten. Trots en blij zijn ze met hun motorjacht. De multiculturele eigenaren gaan veel…

tijd doorbrengen op dit motorjacht, waar veel Nederlandse (hij) en Belgische (zij) invloeden terug te vinden zijn. De nieuwe eigenaren zijn op onze site terechtgekomen via een slimme online campagne en kenden ons merk nog niet.

Na een bezoek aan onze werf was al snel duidelijk dat de 1500 Mk2 wat te klein zou zijn en de 1850 iets te groot. 17 meter, dat moest het worden.

Het is een geheel nieuw ontwerp van de hand van Arnold de Ruiter dat het gat tussen de 1500 Mk2 en de 1850 prima opvult. Het schip is traditioneel wit gespoten, hetgeen hem een chic-klassieke uitstraling geeft. Kijk hier naast voor de video-impressie.

Omdat ieder nieuw ontwerp van Van den Hoven moet voldoen aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van design en engineering, zijn ook hier weer verbeteringen gevonden qua efficiency. Zo is het onderwaterschip opnieuw ontworpen om meer snelheid te combineren met een lager verbruik.
De nieuwe Executive 1700 Mk2 heeft twee Volvo Penta motoren van elk 225 pk.