Eerste Executive 1850 verkocht

03 april 2017

Van den Hoven Jachtbouw is er trots op dat ze haar eerste Executive 1850 heeft verkocht.

Eerste Executive 1850 verkocht

En niet aan de eerste de beste. De nieuwe ondernemende en ervaren Brabantse eigenaren hebben lange tijd genoten van hun Moonen van 21 meter en met pijn in het hart nemen ze afscheid van dit kwalitatieve motorjacht. Het waren vooral de kwaliteit en de hoogwaardige techniek waar de eigenaren van onder de indruk waren.

Helaas had het jacht ook beperkingen, waaronder de verschillende niveaus binnen het schip die het comfort nadelig beïnvloede. Daarnaast willen de ondernemende eigenaren graag onbelemmerd door Europa reizen en dan werken de doorvaarhoogte en de diepgang van de Moonen 2080 niet mee.

Ook zijn we trots dat de eigenaren van zo’n motorjacht met internationale reputatie hebben gekozen voor een Van den Hoven product.

De keuze voor den Executive 1850 werd bepaald door de hoogwaardige bouwkwaliteit, de algehele uitstraling, stuurstand, keuken en achterdek met salon op één niveau.

Maar ook de afwerking en detaillering van het interieur hebben bijgedragen aan de keuze voor dit nieuwe motorjacht. En niet in de laatste plaats de hoeveelheid binnenruimte in verhouding tot de totale lengte van het motorjacht.

De nieuwe eigenaren zijn zeer actieve vaarders en lid van de KNMC. We zullen er alles aan doen om ze tevreden en trotste eigenaren te maken zodat Van den Hoven er een nieuwe ambassadeur voor haar Executive lijn bij heeft. De thuishaven wordt Jachthaven de Wiel in Heusden.