Eerste ontwerpschetsen van een Executive 2400

First draft sketches for an Executive 2400 3

Eerste ontwerpschetsen van een Executive 2400

Met enige regelmaat vragen mensen ons naar motorjachten tot 25 meter. Wij willen hen graag tegemoetkomen met een eerste schetsontwerp van Arnold de Ruijter waar we erg blij mee zijn. We zijn zeer benieuwd wat u ervan vindt.

Behalve dat het een zeer herkenbare Van den Hoven uit de Executive-serie is, is hij ook werkelijk veel ruimer dan de jachten die we tot nu toe gebouwd hebben. Met dit formaat komen we bijna op het terrein van de superjachten terecht en daar gelden andere regels.

Het eerste ontwerp biedt mogelijkheden voor vier ruime slaapkamers, drie badkamers en een zeer ruime flybridge. Daar is natuurlijk plaats voor een bar, wijnkoeler, kookplaat, koelkast, ruime zitbanken en een bimini om verkoeling te zoeken in de schaduw. Bijzonder geschikt dus voor een cocktailparty.

First draft sketches for an Executive 2400 2
First draft sketches for an Executive 2400 4

De luxe salon heeft veel ruimte voor lounging en entertainment en de zithoek kan plaats bieden aan acht mensen. De raampartijen garanderen een enorme lichtinval, zowel in de salon als in de slaapkamers. 

Een van de belangrijkste plekken op het motorjacht is ook hier het achterdek. Een zee van ruimte met veel plaats voor gasten om te dineren of te borrelen. 

Heeft u vragen? Email gerust. U kunt natuurlijk ook Bart bellen op nummer  +31 416 319183.