Nieuwe Voyager 61 gereed in 2020

Nieuwe Voyager 61 gereed in 2020

We zijn inmiddels een half jaar verder nadat in april is gestart met de bouw van dit snel varende motorjacht. Het jacht wordt geheel in eigen huis gebouwd en zal als alles goed gaat in 2020 voor u gereed zijn om mee te varen. We nodigen u van harte uit om de Voyager te komen bekijken nu de romp gereed en de opbouw geplaatst is. Dit snelle motorjacht is vooral ook geschikt voor de Middellandse Zee, ‘island hopping’ in Griekenland en de Noorse fjorden.
Door de relatief hoge maximumsnelheid van 21 knopen worden afstanden beduidend korter en kan men in kortere tijd in alle comfort veel meer zien. Optimaal genieten dus met alle luxe en comfort op de mooiste plekken van de wereld.

Voyager 61 2
Nieuwe Voyager 61 gereed in 2020

De befaamde jachtontwerper René van der Velden is erin geslaagd voor de Voyager 61 een zeer elegant, tijdloos en robuust ontwerp neer te zetten. Het interieur geeft een zeer open en vrij gevoel met veel bewegingsruimte en een luxe uitstraling op superjachtniveau. Ook wordt veel aandacht besteed aan het exterieur, waar vooral de luxe flybridge voor veel vertier zorgt. Een extra stuurstand, galley, zonnebedden en zitruimte voor zes personen maken de flybridge waarschijnlijk tot de populairste plek aan boord. Maar ook op het voordek is ruimte gemaakt voor grote en comfortabele zonnebedden.
Het grote zwemplateau kan door middel van een slim hydraulisch systeem automatisch zakken en biedt plaats voor een tender. Wanneer het zwemplateau gezakt is en de tender te water is gelaten, ontstaat een groot terras/zwemplateau.
Zo blijft er veel ruimte over op de flybridge voor een groter gezelschap bij de captain, voor ‘al fresco dining’ of voor meerdere toys.
Voor meer informatie over de Voyager 61 kunt u hier klikken.
Bijgaand treft u nieuw beeldmateriaal aan dat een goede indruk geeft van de werkelijke proporties.

We verwachten dat de nieuwe Voyager in 2020 gereed is. Mocht u vragen hebben over dit prachtige motorjacht, dan kunt u hier een mail sturen. U kunt ons natuurlijk ook bellen op nummer 0031-(0)416-319183.