Opdracht bouw nieuwe 21 meter Executive

Februari 2018

Dat de nieuwe lijnvoering van de Executive-serie goed aanslaat bij onze klanten wordt maar weer eens aangetoond door de opdracht… 

Opdracht bouw nieuwe 21 meter Executive

voor een nieuw te bouwen 21 meter jacht. De nieuwe Belgische eigenaar was reeds klant bij ons en is momenteel in het bezit van een Van den Hoven Executive 1700. 

In nauw overleg met Bart van den Hoven zijn de ervaringen, wensen en eisen van de nieuwe eigenaren helder in kaart gebracht en wordt het nieuwe jacht volledig custom built gebouwd, zodat het straks past als een maatpak.  

Omdat er veelvuldig van het schip gebruik gemaakt zal worden, staan ruimte en comfort centraal in het ontwerp. Bijzonder is dat er maar één (zeer ruime) slaapkamer komt met een uitgebreide badkamer. Omdat de trips lang zullen worden, zal de ruimte voor in het schip benut worden als berging. Als daar later behoefte aan is, kan deze ruimte omgebouwd worden tot een tweede slaapkamer. 

Europa zal veelal het speelveld worden van dit motorjacht. Omdat de mast beweegbaar is en de doorvaarthoogte met 3.85 meter relatief laag, kan onder de meeste bruggen door gevaren worden. Het aanzicht wordt extra luxe door het royale gebruik van rvs. Vaarcomfort wordt gegarandeerd door stabilisatoren in de vorm van hydraulische vinnen en twee John Deere dieselmotoren van elk 330 pk. 

Het nieuwe schip zal in de zomer van 2019 opgeleverd worden. We zullen u zo snel mogelijk op de hoogte brengen van het definitieve ontwerp.  

Mocht u belangstelling hebben voor de prachtig onderhouden 1700, dan kunt u contact met ons opnemen.