Open dag

Open dag

Het succes van de vorige open dagen op de Van den Hoven-werf willen wij ook dit jaar weer evenaren.
De open dag staat gepland op zaterdag 11 april. Vanaf 12.00 uur bent u welkom.

Niet alleen zullen we u verwelkomen met heerlijke drankjes en borrelhapjes, er zal ook veel te zien zijn.

Voyager 61 casco

U kunt dan de Voyager 61 bekijken die inmiddels in de afbouwhal staat. De indrukwekkende aluminium romp is gereed en blinkt u tegemoet. U kunt door het schip wandelen en een goed idee krijgen van de dimensies in, op en om het schip. Wilt u meer weten over dit prachtige snel varende schip? Klik dan hier en bekijk de fraaie video.

Derde 1700 Mk2 nog volledig te customisen 5

Nieuwe 1700 Mk2 bijna gereed

Ook is de derde nieuwe Executive 1700 Mk2 bijna gereed en kunt u hem uitgebreid bewonderen.

Wilt u deze lente al varen en niet wachten tot de open dag op 11 april? Maak dan nu een afspraak met Bart of Michelle van den Hoven. Tijdens een bezichtiging en een gesprek zullen al uw eventuele vragen worden beantwoord. Mocht u vragen hebben over dit prachtige motorjacht, dan kunt u hier een mail sturen. U kunt natuurlijk ook Bart of Michelle bellen op nummer 0031(0)416-319183.

Starten met de 1850 Flybridge

Nu de Voyager 61 naar de afbouwhal getransporteerd is, kunnen we starten met de nieuwe Executive 1850 Flybridge. De order van dit schip hebben wij eind vorig jaar getekend en daar zijn we zeer trots op. We zullen u alles vertellen over dit prachtige schip dat door de flybridge vooral ook in de Europese kustwateren te zien zal zijn.

We verwachten de 1850 in de zomer van 2021 te kunnen afleveren aan haar trotse eigenaren. Op de Executive 1850 komt ook een flybridge met complete nieuwe leefruimte, inclusief een extra stuurstand, zonnebedden en een buitenkeuken. Extra loungeplekken vinden we overigens ook op het voordek, en ook is achter een hydraulisch zwemplateau geplaatst waar ruimte is voor een tender.

De nieuwe 1850 Flybridge krijgt drie ruime en comfortabele hutten en twee badkamers. Verder zal de indeling voor het grootste gedeelte hetzelfde worden als die van de eerste 1850. Kijk hier voor alle informatie en de foto’s van het zusterschip 1850 ‘Rio Grande’. 

Open dag 2