Order tweede 1700 Mk2

Trots waren we toen we hoorden dat we opdracht kregen voor de bouw van de tweede Van den Hoven 1700Mk2. De bouw van de romp is inmiddels vergevorderd en we verwachten dat omstreeks de tijd dat u deze Items leest de romp inmiddels naar de afbouwhal is verplaatst.  

Omdat Van den Hoven Jachtbouw haar modellen volledig kan aanpassen aan de wensen van haar klanten, is ook deze nieuwe 1700 niet te vergelijken met de eerste. Het wordt een volledig andere lay-out dan de eerste 1700. Zo zal de living bestaan uit een riante hoekbank met TV-meubel. De stuurstand wordt dit keer centraal in het schip geplaatst en aan beide zijden van de stuurstand krijgt dit motorjacht twee pantograafdeuren. De luie trap naar beneden biedt een ruime entree naar de moderne L-vormige keuken, die is voorzien van alle mogelijk luxe die men ook thuis kan verwachten. 

Ruimtelijkheid en veel bewegingsvrijheid was de opdracht aan de interior designer. En daarom is benedendeks gekozen voor twee zeer ruime slaapkamers met ieder een eigen badkamer. De nieuwe eigenaar had een duidelijke wens wat betreft de motorkeuze. Gekozen is voor twee robuuste en laagtoerige John Deere-motoren van elk 230 pk. 

Het schip is voorzien van een uitgebreid hydraulisch systeem dat ook de stabilisatievinnen aandrijft. De planning is om het schip in januari op te leveren. 

Order received for second 1700 Mk2 1
Order received for second 1700 Mk2 4
Order received for second 1700 Mk2 2
Order received for second 1700 Mk2 3