Show time in lelystad en Breskens

Dit jaar zal Van den Hoven zich stevig profileren op de Hiswa te Water en…

de Belgian Boat Show ‘Float’. Er gebeurt veel bij Van den Hoven Jachtbouw, want er wordt gelukkig goed verkocht. Dat betekent veel werk en vooral aandacht voor het nakomen van de afspraken met onze klanten.
We hebben dit jaar veel nieuws waar we erg trots op zijn en daarom zullen we dit jaar op twee botenshows aanwezig zijn. Op beide shows praten we u graag bij over de vorderingen m.b.t. de ontwikkelingen van het nieuwe snel varende motorjacht en leggen we u graag prachtig nieuw beeldmateriaal voor van deze Voyager 1800.

Op de Hiswa te Water, die gehouden wordt van 5 t/m 9 september in Lelystad, zijn we dit jaar aanwezig met de derde en nieuwste Executive 1500 Mk2 ‘le fine Fleur’. De nieuwe eigenaren waren zo vriendelijk ons dit prachtige motorjacht uit te lenen om aan u te presenteren. We hopen u te mogen ontvangen op stand nummer D-24 en vertellen u graag alles over dit schip en hoe het eventueel aangepast kan worden aan uw specifieke wensen. De verse koffie met heerlijke cake staat voor u klaar. Klik hier voor gratis entreekaarten.

Voor klanten van een Van den Hoven hebben we het nieuwe logo van Van den Hoven in rvs met een doorsnede van 20 cm klaarliggen.

Van 5 t/m 7 oktober zijn we op de Belgian Boat Show ‘Float’ in het prachtige Breskens, waar alles om garnalen draait. Kijk hierboven voor een video-impressie.

De eerste, vorige maand afgeleverde Executive 1700 Mk2 ‘Jakob’ ligt daar voor u klaar om eens goed in u op te nemen. U bent van harte welkom bij ons in Breskens, waar een garnalencocktail met een glaasje witte wijn op u wacht.

Combineer uw trip naar het gezellige garnalendorpje Breskens met een bezoekje aan Knokke of Vlissingen. Beide liggen binnen een half uur rijden.