Van den Hoven op BOOT DUSSELDORF 2020

Van den Hoven op BOOT DUSSELDORF 2020

Van den Hoven Jachtbouw was dit jaar voor het eerst met een stand op BOOT Düsseldorf die van 18 tot 26 januari heeft plaatsgevonden. We waren te vinden op stand C11 in hal 7A, wat meteen ook de beste hal was voor onze stand. Er was geen enorme toeloop van bootenthousiasten, maar we werden vooral bezocht door de doelgroep van Van den Hoven. Dat blijkt ook wel uit het feit dat we op zondagochtend 19 januari de vierde Executive 1500 Mk2 verkochten! De nieuwe eigenaren kunnen er meteen deze lente mee varen en we wensen hun de komende jaren veel vaarplezier toe. We hebben veel van onze klanten ontmoet en gesproken en willen hen hartelijk danken voor hun bezoek aan onze stand. De genodigden die wij niet hebben kunnen spreken of die de show niet bezocht hebben, hopen wij binnenkort via een andere weg weer te spreken.

Het was onze eerste stand en hij was door Michelle zelf ontworpen. Natuurlijk waren er een paar kleine zaken die we volgend jaar beter zullen doen, maar overall was het een gezellige, open en professionele stand van 24m2 waar iedereen over te spreken was.

We mogen van een succesvolle beursdeelname spreken. Uit de gesprekken die we gevoerd hebben, zijn 26 rechtstreeks belangstellenden in onze motorjachten voortgekomen, waarvan tien voor de Voyager 61 en vijf voor de Voyager 80. We zijn druk bezig deze ‘leads’ zo snel en volledig mogelijk op te volgen.