Van den Hoven te Water

Van den Hoven te Water 13

U bent welkom op onze eigen bootshow – 4 sept –
VAN DEN HOVEN TE WATER

Nu de Hiswa te water helaas niet doorgaat, is er bij Van den Hoven Jachtbouw in Waspik een mooi initiatief ontstaan.

Ons idee?

We organiseren de eerste VAN DEN HOVEN te Water! En wel op zaterdag 4 september vanaf 11.00 uur.

Dit enerzijds om mensen die teleurgesteld zijn in de annulering van de HISWA te Water dit jaar tegemoet te komen, en anderzijds om onze jachten aan u te kunnen presenteren.

Al snel bleek dat ook andere bedrijven die op de HISWA te Water aanwezig zouden zijn met ons mee wilden doen om een eigen compacte en gezellige bootshow te organiseren. Ook heeft een gerenommeerd cateringbedrijf al laten weten te willen deelnemen.

Op zaterdag 4 september vanaf 11.00 uur is iedereen welkom tijdens de Van den Hoven te Water in Waspik.

Van den Hoven Jachtbouw

En er wordt uitgepakt: de nieuwe Voyager 61 (waar u eventueel per direct eigenaar van kunt worden) en de nieuwe Executive 1850 Flybridge worden voor het eerst aan het publiek voorgesteld in de haven op een steenworp van de werf. Ook ligt daar de prachtige Executive 1700 Mk2 ‘Simply the best’ klaar om bewonderd te worden. Voor een eventuele proefvaart kunt u naderhand natuurlijk een afspraak maken.

Op de werf zelf kunt u de in aanbouw zijnde Executive 1700 Mk2 en de geheel nieuwe Voyager 50 Coupé bekijken.

En vanzelfsprekend kunt u alle gewenste informatie krijgen over de Voyager 50 Coupé, de Voyager 71 en de Voyager 80, die allemaal in ontwikkeling zijn.

We verwachten veel gelijkgestemden. De ervaring leert dat tijdens dit soort dagen bij Van den Hoven veel nieuwe vriendschappen ontstaan, al of niet geholpen door de inwendige mens die bij ons uitgebreid aandacht krijgt. Een voortreffelijke catering zorgt ervoor dat u niets tekortkomt.

Van den Hoven te Water 1

 

DMS Stabilisers
Hoogwaardige stabilisers onder uw jacht zijn van groot belang voor een comfortabele en veilige trip. Varend en bij zero speed. DMS Holland zal zich op de VAN DEN HOVEN te Water presenteren met de DMS MagnusMaster, de DMS Universal en de gloednieuwe DMS Anti Rolling Gyro die uw schip ook bij zero speed volledig stabiliseert.

Inmiddels varen er meerdere Van den Hoven motorjachten met stabilisers van DMS.

Het verheugt ons dat DMS Holland erbij wil zijn. Ze hebben veel te vertellen.

Kijk voor meer informatie op www.dmsholland.com

Van den Hoven te Water
Van den Hoven te Water 11

Van den Hoven te Water 3

Raymarine
Raymarine zal ook uitgebreid aanwezig zijn met het volledige assortiment. Ook presenteren zij graag al hun nieuwe innovaties waarmee zij vooroplopen in de navigatiemarkt. Al hun producten zijn ontworpen om het allerbeste in visuele navigatie-informatie te leveren. Met meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van maritieme technologie staan ze vandaag de dag bekend om het gebruiksgemak, het robuuste ontwerp en de betrouwbaarheid van hun apparatuur.

Kijk ook op www.raymarine.nl

Van den Hoven te Water 4

 

Mastervolt
Ook Mastervolt heeft zich flexibel opgesteld en heeft besloten mee te doen aan dit event: dat is ‘The power to be independent’. Mastervolt maakt zich sterk voor een betrouwbare autonome stroomvoorziening.

Gespecialiseerd in het managen, omvormen en opslaan van elektrische energie biedt Mastervolt een uitgebreid productportfolio met een vermogensbereik van 300 tot 40.000 Watt.

Hun elektrische oplossingen worden wereldwijd toegepast in veeleisende markten zoals marine, mobiel, offshore, industrieel, solar autonoom en infrastructuur. Ze zullen graag hun uitgebreide assortiment showen.

Kijk ook op www.Mastervolt.nl

Van den Hoven te Water 5
Van den Hoven te Water 8

Van den Hoven te Water 6

 

ARC Marine
Als echte specialisten in het ‘leven aan boord’ heeft ARC direct positief gereageerd op ons initiatief en zal veel van zijn aanbod presenteren. Want dat varen ook gezellig en comfortabel moet zijn weet ARC Marine als geen ander. En hier komen vaak de smaak en stijl van de eigenares om de hoek kijken.

Ze werken alleen met topmerken, en hun uitgebreide assortiment bestaat uit (teak) meubilair, alles voor de badkamer en de keuken, tafelservies en bestek, kussens en alle andere accessoires die je maar aan boord kunt bedenken. Wilt u meer weten? Kijk dan op www.arcmarine.eu

Van den Hoven te Water 9

Hull Vane

De nieuwe Executive 1850 Flybridge is voorzien van de innovatieve Hull Vane®. Hull Vane is verheugd om deel te mogen nemen aan dit evenement en staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

De Hull Vane® is een uniek product in de jachtbouw, doordat deze niet alleen het vaarcomfort maar ook de efficiëntie verhoogt. Met de “onderwater spoiler” wordt energie van de hekgolf omgezet in een voortstuwende kracht, waardoor het schip efficiënter (en dus stiller) vaart. Het schip maakt minder golven en gaat zelf ook minder stampen in golven, wat zorgt voor een comfortabeler vaargedrag.

De Hull Vane® is een Nederlandse uitvinding om schepen comfortabeler en efficiënter te maken. In 2018 is de semi-custom Hull Vane® specifiek ontwikkeld voor de markt van motorkruisers van 10 tot 24 meter, veelal stalen of aluminium boten die een maximumsnelheid varen van ca. 25 km/u. Inmiddels zijn er uitgebreide vaartesten gedaan, met en zonder Hull Vane® en is het resultaat bewezen.

Wellicht wilt u meer weten. Kijk dan op www.hullvane.nl

Van den Hoven te Water 10

Blijf op de hoogte

Omdat dit event op het laatste moment georganiseerd wordt, zal deze pagina herhaaldelijk van nieuwe informatie voorzien worden. Zo blijft u op de hoogte van wat er op zaterdag 4 september allemaal gaat gebeuren.

Omdat we graag een idee hebben of we u kunnen verwachten, verzoeken we u dat ons te laten weten en het formulier hieronder in te vullen.

Aanmelden

Ja ik kom graag op zaterdag 4 september