Video Van den Hoven 2100

17 november 2016

Bij dit prachtige 21 meter lange luxueuze motorjacht stonden tijdens de ontwerpfase ruimte en comfortbeleving centraal. Het is een veelzijdig jacht dat zich zowel op zee als op de Europese rivieren thuis voelt. 

Om zoveel mogelijk Europese binnenwateren op te kunnen, is de aluminium mast met ontvangstapparatuur hydraulisch neerklapbaar gemaakt. Dat geeft het jacht een doorvaarhoogte van maar 5,40 meter in combinatie met een relatief geringe diepgang van 1,65 meter. Er is veel aan gedaan om het reizen zo prettig mogelijk te maken. Zo is de schitterende flybridge zeer compleet uitgevoerd om optimaal te genieten van het voorbij trekkende landschap . Ook op het achterdek ontbreekt het aan niets en staat gezelligheid voorop. Daarom is de stuurstand voor in de salon geplaatst, zodat contact met de ‘stuurman’ altijd mogelijk is.

Van den Hoven doet er alles aan om het geluidsniveau zo ver mogelijk terug te brengen en de resonantie van de motoren te elimineren. Hiervoor zijn uitgebreide geluiddempende maatregelen getroffen. Zo is de gehele motorkamer geïsoleerd met hoogwaardige motorkamerisolatie en volledig afgewerkt met wit aluminium gaatjesplaat. Dubbele beglazing, bedden, stoelen, banken, trappen, zachte materialen: ze zijn allemaal medebepalend voor dat gevoel van kwaliteit en comfort.

Van den Hoven 2100: elegant and spacious
Van den Hoven 2100: elegant en ruim 10
Van den Hoven 2100: elegant en ruim 15