Van den Hoven met de derde 1500 Mk2 naar de Hiswa te Water in Lelystad.

Van den Hoven met de derde 1500 Mk2 naar de Hiswa te Water in Lelystad. 11

Graag nodigen we u uit om naar onze stand D-24 te komen. We presenteren u dan graag de succesvolle Executive 1500 Mk2 ‘le fine Fleur’. Het is alweer de derde van deze succesvolle reeks en toch ook weer anders dan de vorige twee. Op het bovendek zijn de salon, stuurstand en keuken op één niveau samengebracht, hetgeen een enorm gevoel van ruimte geeft. Klik hier voor de video.We vertellen u er graag alles over met een lekkere kop koffie met cake.

Openingstijden Hiswa te Water:
Woensdag 5 t/m zondag 9 september 10.00 – 18.00 uur. Vrijdag 7 september 10.00 – 20.00 uur.

Locatie:
Bataviahaven 1, 8424 KH Lelystad.
Standnummer D-24

Vierde 1500 Mk2 in aanbouw

Om de continuïteit te waarborgen, te kunnen proefvaren en eventueel snel te kunnen leveren, is onlangs gestart met de bouw van het casco van de vierde 1500 Mk2. Mocht u hier vragen over hebben dan bespreken we die graag met u.

Aanvraagformulier gratis entreekaarten

U bent voor ons belangrijk en daarom bieden we u graag gratis entreekaarten aan. U kunt deze opvragen door hier uw gegevens in te vullen:

Tot ziens op de Hiswa!

*Disclaimer. De aanvraag voor gratis entreekaarten is een verzoek. Van den Hoven Jachtbouw kan niet iedereen gratis kaarten geven en behoudt zich het recht voor sommige aanvragen niet te honoreren.

Gallery