Van den Hoven met de vierde 1500 MK2 naar de Hiswa te Water in Lelystad

Eerste Executive 1500Mk2: Suerte 6

Wij nodigen u van harte uit om naar onze ligplaats D-18 te komen. We presenteren u dan graag de vierde splinternieuwe Executive 1500 Mk2, welke direct leverbaar is. De nieuwe 1500 Mk2 is de vierde in deze succesvolle reeks, maar toch weer vernieuwend op verschillende vlakken. Op het bovendek zijn de salon, stuurstand en keuken op één niveau samengebracht, hetgeen een enorm gevoel van ruimte geeft. Klik hier voor de video. We vertellen u er graag alles over bij een lekkere kop koffie met cake.

Ook informeren we u graag over de snel varende Voyager 61 welke momenteel gebouwd wordt. Dit schip zal in de zomer van 2020 gereed zijn en is bestemd voor mensen die sneller willen varen om zo meer van Europa te kunnen zien.

Klik hier voor de video. Om een goed beeld te krijgen van de Voyager 61, presenteren wij u tijdens de Hiswa als primeur het schaalmodel van dit schip.

Openingstijden Hiswa te Water:
Woensdag 4 t/m zondag 8 september 10.00 – 18.00 uur.
Vrijdag 6 september 10.00 – 20.00 uur.

Locatie:
Bataviahaven 1,
8424 KH Lelystad.
Ligplaats D-18

Aanvraagformulier gratis entreekaarten

U bent voor ons belangrijk en daarom bieden we u graag gratis entreekaarten aan. U kunt deze opvragen door hier uw gegevens in te vullen:

Tot ziens op de Hiswa!

*Disclaimer. De aanvraag voor gratis entreekaarten is een verzoek. Van den Hoven Jachtbouw kan niet iedereen gratis kaarten geven en behoudt zich het recht voor sommige aanvragen niet te honoreren.

Gallery