OPEN HOUSE WEEKEND VAN DEN HOVEN JACHTBOUW - Van den Hoven Jachtbouw

mei 2023

OPEN HOUSE WEEKEND VAN DEN HOVEN JACHTBOUW

Na het succes van vorig jaar, hebben we weer besloten om een open huis te organiseren. Dit keer wordt het echter een heel weekend om de vele gasten genoeg ruimte en tijd te geven. Zaterdag 17 juni vanaf 11.00 uur en zondag 18 juni, vanaf 12.00 uur staat het weekend gepland en we hopen van harte dat u erbij kunt zijn. Het wordt een echt familieweekend dat met heerlijke drankjes en amuses van chef-kok Lennard aangekleed wordt. Ook zullen onze partners acte de présence geven met het nieuwste van het nieuwste. We hopen natuurlijk dat u weer van de partij bent, want we willen u graag de tweede Voyager 50 Coupé die voor 90% klaar is en 1700Mk2 die geheel klaar is laten zien. Ook kunt u de prachtig uitgebalanceerde proporties van de nieuw te introduceren Voyager 56 Flybridge goed bekijken.

Deze motorjachten zijn beschikbaar en
U kunt deze zomer al een trotste eigenaar worden.

Tweede Voyager 50 Coupé

U kunt de tweede Voyager 50 Coupé uitgebreid bekijken en ideeën opdoen voor uw volgende boot, want met onze aluminium custom built propositie kunt u immers uw ‘50’ geheel naar uw eigen wensen aanpassen.
Goed om te weten: Mocht u belangstelling hebben, dan kunt in deze zomer al eigenaar worden van de tweede Voyager 50 Coupé.

Executive 1700 Mk2

Inmiddels is de vijfde 1700 Mk2 net klaar als u hem komt bezichtigen. Dit tijdloze motorjacht blijft erg populair bij onze klanten. Met zijn ruimte, vaareigenschappen en prettige prijsstelling is het dan ook een zeer scherp aanbod in de markt. Bovendien heeft de ervaring geleerd dat ze hun waarde erg goed behouden. Als u belangstelling heeft, kunt u de nieuwe eigenaar worden van deze 1700 Mk2. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en kunnen er eventueel meteen een strik om doen.

Voyager 56 Flybridge : Superjacht in pocketformaat

De nieuwe snel varende Voyager 56 Flybridge is ook weer van de hand van yacht designer René van der Velden, die verantwoordelijk is voor het design van de gehele Voyager-serie van de Van den Hoven Jachtwerf. Het motorjacht, dat bijzonder geschikt is voor langere en comfortabele trips en tochten met de familie, onderscheidt zich van de 50 Coupé door duidelijk meer binnen- en buitenruimte. Daarnaast zorgt de flybridge voor net dat extra beetje glamour waardoor het schip zich ook goed thuis zal voelen op de Middellandse Zee.

Tijdens het OPEN HOUSE WEEKEND kunt u het indrukwekkende aluminium casco van dichtbij bekijken. Alles klopt aan dit motorjacht. De elegante lijnen, de hoge snelheden, het comfort, de ruimte in en op het jacht, het zicht rondom, de afwerking en genoeg ruimte voor zes personen maken het een superjacht in pocketformaat.

Voyager 61, 71 en 80

De grote belangstelling voor de Voyager-serie heeft ons aangespoord om ook een 71- en
80-versie in het gamma op te nemen. Graag informeren we u uitgebreid over deze ‘luxury yachts’. Bekijk de eerste profielschetsen van de Voyager 71 en van de Voyager 80.
De gezellige eigenaren van de in 2021 opgeleverde Voyager 61 zullen ook aanwezig zijn. Zij vertellen u alles en meer over de ‘61’

 

Blijf up-to-date

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van alles wat er binnen Van den Hoven Jachtbouw gebeurt? Schrijft u zich dan in voor “ITEMS” de nieuwsbrief van Van den Hoven Jachtbouw die met regelmaat verschijnt.

In samenwerking met:

DMS Stabilisers

Hoogwaardige stabilisers onder uw jacht zijn van groot belang voor een comfortabele en veilige trip. Varend en bij zero speed. DMS Holland zal zich tijdens de OPEN DAG presenteren met de DMS MagnusMaster, de DMS Universal en de DMS Anti Rolling Gyro die uw schip ook bij zero speed volledig stabiliseert.
Inmiddels varen er meerdere Van den Hoven motorjachten met stabilisers van DMS.
Het verheugt ons dat DMS Holland erbij wil zijn. Ze hebben veel te vertellen.
Kijk voor meer informatie op www.dmsholland.com

Mea Mea

Exclusief voor de verfijnde dames hebben we Méa Méa weten te strikken voor het Open House Weekend. Méa Méa is een jong Nederlands modehuis dat luxe lifestyle tassen en sjaals ontwerpt en produceert. Het merk wint snel aan populariteit en onderscheidt zich in het bekende aanbod van gerenommeerde fashionmerken. Opgericht door Emma Kroon, belichaamt Méa Méa haar unieke visie op kleur, materialen, gebruiksgemak, vormvastheid en draagcomfort, resulterend in een smaakvol en elegant luxury brand.
Ontdek Méa Méa op www.mea-mea.world.

Williams Jet Tenders

Delta Watersport in Stellendam is exclusief dealer van Williams Jet Tenders voor de Benelux, Duitsland en Denemarken. Deze uiterst veelzijdige, wensbare en snelle tenders wereldberoemde tenders worden wereldwijd ingezet voor allerlei doeleinden. De Williams Jet Tenders vinden meestal hun thuis in een tendergarage op jachten. Delta zal ook op het Open House Weekend aanwezig zijn met twee tenders: De Williams Turbojet 325 en de Williams Sportjet 345.
Kijk ook op www.deltawatersport.nl

Raymarine

Raymarine zal ook uitgebreid aanwezig zijn tijdens de OPEN DAG. Ook zij presenteren graag al hun laatste innovaties waarmee zij vooroplopen in de navigatiemarkt. Al hun producten zijn ontworpen om het allerbeste in visuele navigatie-informatie te leveren. Met meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van maritieme technologie staan ze vandaag de dag bekend om het gebruiksgemak, het robuuste ontwerp en de betrouwbaarheid van hun apparatuur.
Kijk ook op www.raymarine.nl

Mastervolt

Mastervolt maakt zich sterk voor een betrouwbare autonome stroomvoorziening.
Gespecialiseerd in het managen, omvormen en opslaan van elektrische energie biedt Mastervolt een uitgebreid productportfolio met een vermogensbereik van 300 tot 40.000 Watt. Hun elektrische oplossingen worden wereldwijd toegepast in veeleisende markten zoals marine, mobiel, offshore, industrieel, solar autonoom en infrastructuur.
Ze zullen graag hun uitgebreide assortiment showen. Kijk ook op www.Mastervolt.nl

Hull Vane

Hull Vane presenteert zich graag aan u tijdens de OPEN DAG. Het ontwikkelt en produceert een soort ‘onderwaterspoiler’ die ervoor zorgt dat het jacht bij het varen met veel minder weerstand door het water klieft. Een jacht dat hiermee is toegerust ligt niet alleen stabieler in het water, maar vaart ook geruislozer. Het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot kunnen – doordat het schip minder weerstand ervaart – bijna 25 procent lager zijn, en er kan ook sneller mee worden gevaren. Wellicht wilt u meer weten.
Kijk dan op www.hullvane.com

ASA ELEKCTRO

ASA Boot Electro biedt al meer dan zeventig jaar complete oplossingen op het gebied van elektra voor de maritieme sector.
Laat u weer verrassen en inspireren door ons uitgebreide assortiment met onze bekende A-merken. Ons aanbod is gevarieerd en bestaat uit meer dan 5000 artikelen. Van verlichting tot intercom en van audio tot waterbehandelingsinstallaties.
Kijk op www.asabootelectro.nl

Komt u ook?

Omdat we graag een idee hebben of we u kunnen verwachten, verzoeken we u dat ons te laten weten en het formulier hieronder in te vullen.

 

Aanmelden

Ja, we komen ook graag naar de Van den Hoven Open House Weekend(Vereist)