Voyager 80 - Van den Hoven Jachtbouw

Model

Voyager 80

december 2021

Voyager 80

SUPERYACHT NIVEAU

De grootste Voyager is nu in ontwikkeling. Met dit luxe jacht betreedt Van den Hoven de wereld van de superjachten, waar design, afwerking, comfort, materiaalsoorten en uitstraling de toon aangeven. De Voyager 80 is een comfortabel zeegaand motorjacht, zodat veiligheid en robuuste bouwkwaliteit een prominente rol spelen bij het initiële ontwerp.

Het moderne en tijdloze design maakt hem tot een echte blikvanger. Het royale interieur is geschikt voor een langdurig verblijf voor acht gasten en twee bemanningsleden. Vanzelfsprekend is zowel de ruimte voor de eigenaar als die voor zijn gasten exclusief. De flybridge met de ruime zitgelegenheid, het achterdek met tafel en stoelen en het zwemplatform bieden een imposante buitenruimte. Ook op het voordek is het heerlijk toeven. Met een ruime zithoek en comfortabele ligbedden kijkt u al loungend de toekomst tegemoet.

VERBLIJF OP NIVEAU

De salon is ruim opgezet en bevat een comfortabele seating area, een goed uitgeruste keuken, een dining table en de stuurstand.  Op de flybridge is veel ruimte. De buitenkeuken maakt het mogelijk om heerlijk te barbecueën en van het uitzicht te genieten. Om een langer verblijf ‘op niveau’ gerieflijker te maken, is er naast de tweede stuurstand een ruime zithoek geplaatst. Ook vinden we daar een ruime bar met barkrukken, een dining table met zes stoelen en ligplaatsen.

Benedendeks is alles gefocust op comfort en een langer verblijf op het water. Natuurlijk is de owners cabin met ruime badkamer het belangrijkst. Maar ook voor de gasten is er een ruime VIP room met eigen badkamer voor twee personen. De vier overige slaapplaatsen zijn verdeeld over twee hutten die een badkamer delen.

Voor de crew is ruimte gereserveerd voor comfort. De crew cabin heeft twee slaapplaatsen met ruimte ertussen. De eigen zithoek en badkamer garanderen privacy als de crew zich even moet terugtrekken. De eigen ingang naar de crew cabin is slim weggewerkt en zorgt dat de crew niet door de eigenaarsvertrekken hoeft te lopen.