Proefvaren + lunch op de tweede Voyager 50? - Van den Hoven Jachtbouw

oktober 2023

Proefvaren + lunch op de tweede Voyager 50?

Inmiddels zijn we met de laatste puntjes op i bezig van de tweede Voyager 50 Coupé. Deze wordt 9 november te water gelaten en hopen haar eind november te kunnen afleveren aan een nieuwe eigenaar. Wellicht heeft u het jacht kunnen bezichtigen op het ‘Open House Weekend’ deze zomer en bent u enthousiast geworden. Graag nodigen we u uit voor een indrukwekkende maar ook gezellige proefvaart + lekkere lunch op de Voyager 50 Coupé. Dé manier om kennis te maken met dit prachtige motorjacht.

Deze 50 Coupé is uitgevoerd met twee Volvo Penta D6 motoren die beide 480 pk leveren, en zal ook weer een maximumsnelheid van 22 knopen hebben.

Bekijk de beelden, video en de specificaties van het zusterschip van uw nieuwe Voyager 50 Coupé.

Stuur een mail naar Bart of Michelle van den Hoven voor een afspraak.

Of bel naar +31(0)416 319183.

Uiterlijk

Zoals op het beeldmateriaal en de video te zien is, heeft de ‘50’ een sportief uiterlijk waardoor ook jonger publiek aangesproken wordt. De uitstraling is elegant en modern. Hierdoor past hij mooi bij de glamour van de Franse zuidkust, maar ook op de Europese rivieren en wateren met lagere bruggen. Door de gelijkvloerse indeling en lage instap is alles goed toegankelijk. Achterdek, salon, keuken en stuurstand bevinden zich op hetzelfde dek. Het is een behendige boot die zich makkelijk laat bevaren, aanleggen en bedienen.

Kwaliteitsbeleving

Wat vooral opvalt als je over en door het schip loopt, is de enorme aandacht voor detail en het kwaliteitsgevoel dat weer een stap hoger is geworden. Het houtwerk, de stoffering, de lay-out, de nauwkeurigheid, de installaties, het laswerk… het is allemaal van een zeer hoog niveau, waar sommige superjachten nog een puntje aan kunnen zuigen. Ook bij 22 knopen blijft het geluidsniveau erg laag en is er geen sprake van trillingen of andere onrust. Zoals het hoort dus eigenlijk.