Voyager 56 Flybridge: bijna gereed - Van den Hoven Jachtbouw

juni 2024

Voyager 56 Flybridge: bijna gereed

In de week van 3 juli wordt de eerste Voyager 56 Flybridge te water gelaten voor een uitgebreide proefvaart. De week daarna kunt u als u nieuwsgierig bent geworden dit snel varende motorjacht zelf beleven. Ook zal de nieuwste aanwinst van de succesvolle Voyager-serie te zien zijn op de Hiswa te Water. Later meer hierover.

De 56 Fly past met zijn romplengte van 17,30 meter goed in de Voyager line-up en is door de designerhand van René van der Velden een herkenbaar en volwassen totaalconcept geworden.

We zijn nu in het laatste stadium en over een paar weken is hij gereed. Op tijd dus om optimaal van het 2024-seizoen te genieten.
Het prachtig uitgebalanceerde design met de juiste proporties zal zeker opvallen. Ook aan de Middellandse Zeekusten waar het zich snel thuis zal voelen.

De ’56 Fly’ is van aluminium en dat biedt een aantal belangrijke voordelen:

  • lager verbruik door de veel lichtere romp
  • hogere snelheden, tot 22 knopen
  • zeer goede en veilige vaareigenschappen
  • custom built, waardoor u het schip volledig naar uw eigen wensen kunt indelen en aanpassen

Het interieur ademt ruimte en luxe en is van alle gemakken voorzien om het de eigenaren en gasten zo comfortabel mogelijk te maken voor een langer verblijf aan boord.

Binnen-buiten

‘Outdoor living’ stond centraal in het 56-designconcept en dat merk je duidelijk.
Het interieur voelt luxe en is ruim opgezet met veel oog voor detail. Het bevat een ruime owners cabin, een luxe VIP cabin en guest cabin, twee volwaardige badkamers, een ruime salon met galley, loungebanken en een dubbele stuurstand.
De ruime flybridge laat niets te wensen over. We kunnen hem gerust een ‘outdoor salon’ noemen, en hij beschikt over zonnebedden, een extra stuurstand, buitenkeuken met koelkast en een heerlijke loungebank.
Daarnaast heeft het voordek genoeg plaats om met 6 mensen te loungen of te zonnen. Het kan eventueel geleverd worden met een zonnedak.
Het achterdek is ‘the place to be’. Het is zeer ruim en heeft daardoor plek voor een extra hoekbank. In de garage is plek voor een Williams tender of voor andere toys.

Meer weten of een proefvaart maken? Stuur een mail naar Bart of Michelle van den Hoven voor een afspraak. Of bel naar +31(0)416 319183.