Voyager line up - Van den Hoven Jachtbouw

juni 2024

Voyager line up

Het weekend van de Owners Rally was de eerste keer dat alle Voyagers bij elkaar waren, en dus werd deze kans aangegrepen om even op volle snelheid een rondje Hollands Diep te doen. Met snelheden boven de 20 knopen zag het er allemaal spectaculair uit.
De prachtige elegante lijnen van de hand van superjachtdesigner René van der Velden maken de Voyager-serie erg herkenbaar en de schepen zijn gemaakt voor langere reizen in en rondom de Europese wateren.

Maak nu een proefvaart met de 50 Coupé

De tweede Voyager 50 Coupé is inmiddels gereed en is per direct beschikbaar, zodat u dit seizoen nog volop kun genieten van dit heerlijk snel varende motorjacht. Met de Voyager-serie komt een veel groter vaargebied binnen handbereik. Dit in combinatie met hoog comfort, wendbaarheid, veel ruimte en drie slaapkamers maken dit jacht geschikt voor een groter publiek. Een proefvaart met de 50 Coupé zal u overtuigen van de geweldige eigenschappen van dit luxe motorjacht.

Meer weten of een proefvaart maken? Stuur een mail naar Bart of Michelle van den Hoven voor een afspraak. Of bel naar +31(0)416 319183.