Voyager 50

Wilt u meer weten over dit prachtige motorjacht, bel dan gerust met Bart, Michelle of Monique Van den Hoven: 0031(0)416 319183.

Snel en stijlvol

Met deze nieuwe Voyager 50 boort Van den Hoven Jachtbouw een geheel nieuwe markt aan:  een jacht met vaarcomfort zowel tijdens snel als tijdens langzamer varen. De configuratie van deze 50-voeter zal door zijn sportieve uiterlijk het jongere publiek, met of zonder gasten, zeker aanspreken, maar door de gelijkvloerse indeling en lage instap kan er zeker ook tot op hoge leeftijd genoten worden van dit jacht. Het wordt een behendige boot die zich makkelijk laat bevaren, aanleggen en bedienen. Kortom een ideale weekender voor een snelle trip, maar door zijn comfort ook zeer geschikt voor een langer verblijf aan boord.

Dit 15-meter coupé-jacht valt op door zijn exterior design dat duidelijk de lijnen volgt van de andere Voyagers, maar er toch sportiever uitziet met zijn compacte en langgerekte lijnen.

Open kuip en veel buitenleven

Het ontwerp is weer van de hand van René van der Velden en laat met zijn grote open kuip veel buitenleven toe. De gangboorden bieden genoeg ruimte om veilig van voor naar achter te lopen. Het ruime, gezellige achterdek is uiterst geschikt voor al fresco lounging en dining met uw dierbaren. Er is een grote bergruimte met een hydraulisch te openen toegang voor o.a. fietsen in de achterspiegel. Ook bestaat de mogelijkheid voor een hydraulisch zwemplateau waarop een tender van max. 3,85 m geplaatst kan worden. Voor optimaal comfort kan er gekozen worden voor stabilisatoren 2 x 0,60 m² en HE750 interceptors van het merk Humphree. Het elan van dit motorjacht leent zich goed voor de glamour van de Middellandse Zee.

TECHNISCHE GEGEVENS

Lengte over alles:15,00 m
Breedte:4,80 m
Diepgang maximaal beladen:1,18 m
Gewicht maximaal beladen:26 ton
Gewicht minimaal beladen:22 ton
certificering:CE B
passagiers:8 personen
Cruising speed:13 kn
max speed:22 kn
Diesel:2500 liter
Drinkwater:1000 liter
Vuilwater:400 liter
Motorisering:Volvo Penta D6- 480 Pk
Boeg- Hek schroef:Side power SE170
Dakraam:Webasto 100S FM S4 SRFC B, lengte 1578 cm en breedte 2294 cm

Comfort,  snelheid en wendbaarheid

Door de rechtopstaande voorruit, heeft de salon opvallend veel meer binnenruimte dan vergelijkbare boten. Het interieur biedt plaats aan acht passagiers, heeft een comfortabele salon met goed uitgeruste keuken, drie slaapkamers met zes slaapplaatsen en een badkamer. Omdat de Voyager 50 ook geheel van aluminium wordt gebouwd, kan hij geheel volgens uw wensen aangepast worden. Indeling, materialen en uitrusting kunnen door u naar believen samengesteld worden.

De vaareigenschappen zijn zoals u mag verwachten van een Van den Hoven: een mooie combinatie van comfort, snelheid en wendbaarheid. De standaard boeg- en hekschroef maken aan- en afmeren een stuk makkelijker en veiliger, en de motorisering van 480 pk laat snelheden toe van 22 knopen. Kortom een compact luxe motorjacht voor sportieve mensen die eropuit willen.

De bouw van de eerste Voyager 50 zal in april 2021 starten.