1700 MK2 + Voyager 50 Coupe in aanbouw - Van den Hoven Jachtbouw

juli 2021

1700 MK2 + Voyager 50 Coupe in aanbouw

Het is druk in de Van den Hoven hal. Momenteel staan er een Executive 1850 die klaar gemaakt wordt voor de Hiswa te water. Maar er staat meer.

EXECUTIVE 1700 MK2 VOOR U?

Van dit populaire motorjacht is het casco inmiddels klaar. Mensen die meer willen weten en in april 2022 dit jacht eventueel willen bezitten, nodigen we graag nu al uit om snel langs te komen. Er is nog van alles bespreekbaar dus u bent iedere dag van harte welkom. Zo is het interieur nog geheel naar wens in te delen. Wel is al zeker dat het jacht voorzien wordt van de DMS MagnusMaster stabilisatoren en 2 x 225 John Deere motoren. De opbouw is wat aangepast, waardoor er duidelijk meer breedte in de salon verkregen is. Neem gerust hier contact op voor een afspraak.

Bekijk hier de foto’s van het zusterschip ‘Simply the best”.

VOYAGER 50 COUPÉ

Ook zijn we gestart met de verdere ontwikkeling en de bouw van de prachtige Voyager 50 Coupé.

De configuratie van deze 50-voeter zal door zijn sportieve uiterlijk het jongere publiek, al dan niet met gasten, zeker aanspreken. Maar door de gelijkvloerse indeling en lage instap kan er zeker ook tot op hoge leeftijd genoten worden van dit jacht. Het wordt een behendige boot die zich makkelijk laat varen, aanleggen en bedienen. Kortom een ideale weekender voor een snelle trip, maar door zijn comfort ook zeer geschikt voor een langer verblijf aan boord.

Dit 15-meter coupé-jacht valt op door zijn exterior design dat duidelijk de lijnen volgt van de andere Voyagers, maar er toch sportiever uitziet met zijn compacte en langgerekte lijnen.

We verwachten het casco in oktober/november van dit jaar gereed te hebben.