Ballenclub of VOC voor meer inspraak - Van den Hoven Jachtbouw

oktober 2023

Ballenclub of VOC voor meer inspraak

Van den Hoven Jachtbouw streeft er altijd naar om de relatie met haar klanten optimaal te houden en wil dus graag weten wat er speelt binnen de klantenkring.
Tijdens een overleg dit najaar met een paar klanten is het idee naar boven gekomen om een soort VDH-klantenraad in het leven te roepen, zodat onze klanten meer invloed hebben op wat er door de werf gemaakt en gedaan wordt. Die zal twee keer per jaar bijeenkomen op de werf voor bijvoorbeeld een heerlijke bal gehakt van Chef Lennard, gezelligheid en een informele vergadering. Hier zullen dan allerlei onderwerpen ter tafel komen die de prestaties van de werf over een breed spectrum verder zouden kunnen verbeteren. Service, kwaliteit, innovaties, communicatie, modelvoering, inruil, events, gezelligheid, het kan allemaal aan bod komen. Zolang het onze klanten maar ten goede komt.
De ‘Klantenraad’ wordt ieder jaar ‘vernieuwd’, zodat ook anderen de kans krijgen om hierin zitting te nemen.

We zijn nog op zoek naar een leuke naam voor de Klantenraad. We zouden het leuk vinden als u suggesties heeft. U kunt die sturen naar Mail@bvandenhovenjachtbouw.nl
De volgende ideeën zijn al langsgekomen:
–       ‘Ballenclub’ (refererend aan de ballen gehakt die geserveerd wordt),
–       VOC (Van den Hoven Owners Council)
–       ?