Bouw nieuwe Voyager 56 Flybridge gestart - Van den Hoven Jachtbouw

januari 2023

Bouw nieuwe Voyager 56 Flybridge gestart

Van den Hoven is op de goede weg met de Voyager-serie. De elegante lijnen slaan aan bij een groot publiek. En na gesprekken met klanten is besloten om de modellijn verder uit te breiden met de Voyager 56 Coupé en de Voyager 56. De serie bestaat nu uit de Voyager 50 Coupé, de 56, de 61, de 71 en de 80.
We zijn inmiddels gestart met de bouw van de eerste Voyager 56 Flybridge en die verloopt voorspoedig. Klik hier om de beelden te bekijken.
De 56 past met zijn romplengte van 17,30 meter goed in deze line-up en is weer van de designerhand van René van der Velden, die verantwoordelijk is voor de gehele Voyager-serie.
Alle Voyagers zijn van aluminium en dat biedt een aantal belangrijke voordelen:

  • lager verbruik door de veel lichtere romp
  • hogere snelheden, tot 22 knopen
  • zeer goede en veilige vaareigenschappen
  • custom built waardoor u het schip volledig naar uw eigen wensen kunt indelen en aanpassen

Buiten leven

Het 56-concept is ontworpen met oog voor de trend van de laatste jaren waarin ‘outdoor living’ centraal staat en waar eigenaren en gasten zoveel mogelijk buiten willen leven. Het interieur ademt ruimte en luxe en is van alle gemakken voorzien om het de eigenaren en gasten zo comfortabel mogelijk te maken voor een langer verblijf aan boord. Er is een ruime owners cabin, twee guest cabins voor twee personen, een ruime salon met galley en bar, twee volwaardige badkamers en een dubbele stuurstand.

 

Langere trips

Deze 56 Fly is uitermate geschikt voor langere trips langs de Europese kustwateren en met name ook voor de Middellandse Zee waar ‘outdoor’ een diepere betekenis heeft dan in Noordwest-Europa. Met de tender even naar een van de honderden pittoreske havens aan de Med voor een uitgebreide lunch, of heerlijk waterskiën achter de tender, sup boarding, snorkelen of gewoon duiken vanaf de flybridge. Kortom, de 56 heeft eigenlijk weinig beperkingen m.b.t. de invulling van uw vakanties. Het zijn vooral de vele buitenruimtes die dit snelle motorjacht kenmerken. En dat is maar goed ook, want daar is steeds meer vraag naar.
We verwachten in het voorjaar van 2024 de 56 Fly te kunnen opleveren dus er is nog tijd om goed na te denken over hoe we uw wensen in en op de 56 kunnen verwezenlijken. Wilt u meer weten? Stuur dan nu een mail naar Bart of Michelle van den Hoven voor een afspraak. Of bel naar +31(0)416 319183.