De tweede Voyager 50 Coupé in de herfst beschikbaar. - Van den Hoven Jachtbouw

juli 2023

De tweede Voyager 50 Coupé in de herfst beschikbaar.

Inmiddels is de tweede Voyager 50 Coupé bijna klaar en denken we rond eind oktober de eerste proefvaart te kunnen maken.

Wellicht heeft u het jacht vorige maand kunnen bezichtigen tijdens het ‘Open House Weekend’. Mocht u verhinderd geweest zijn, dan nodigen we u graag uit voor een bezichtiging. Deze 50 Coupé is uitgevoerd met twee Volvo Penta D6 motoren die beide 480 pk leveren, en zal ook weer een maximumsnelheid van 22 knopen hebben.

Bekijk de beelden, video en de specificaties van uw nieuwe Voyager 50 Coupé.

Stuur een mail naar Bart of Michelle van den Hoven voor een afspraak. Of bel naar +31(0)416 319183.

VAN DEN HOVEN SERVICE

Van den Hoven Jachtbouw staat bekend om haar degelijke schepen en om het feit dat klanten weer terugkomen voor een nieuw jacht. Terugkerende klanten is het beste wat een jachtwerfondernemer kan overkomen. Het bewijst dat je op de goede weg bent en dat je klanten je producten of diensten waarderen om.

  • de kwaliteit van het jacht
  • de service die geboden wordt
  • de prijs-kwaliteitverhouding

Service en kwaliteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in al ons denken en doen en weerspiegelen onze overtuiging dat ze essentieel zijn voor het waarborgen van tevredenheid en het creëren van een loyale klantenkring.
Onze service is niet eindig: wij staan ​​klaar om uw waardevolle jacht in topconditie te houden en snel te reageren mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn.