De tweede Voyager 50 Coupé is al deze zomer gereed - Van den Hoven Jachtbouw

maart 2023

De tweede Voyager 50 Coupé is al deze zomer gereed

De eerste Voyager 50 Coupé is zeer goed ontvangen. Reden voor Van den Hoven om met de bouw van de tweede ‘50’ te starten, waardoor deze al in de zomer gereed is en van u kan zijn. Wees er wel snel bij, want wellicht wilt u in deze laatste bouwfase nog enkele specifieke wensen doorvoeren. Bekijk de prachtige video van de Voyager 50 Coupé hierboven.

Breder publiek

Met de nieuwe Voyager 50 Coupé biedt Van den Hoven Jachtbouw een jacht aan met veel vaarcomfort, zowel tijdens snel als langzamer varen. De configuratie van deze 50-voeter spreekt – ook door zijn sportieve uiterlijk – het jongere publiek aan, maar door de gelijkvloerse indeling en lage instap is dit motorjacht ook voor oudere mensen zeer geschikt. Het is een behendige boot die zich makkelijk laat bevaren, aanleggen en bedienen. Kortom een ideale weekender voor een snelle trip, maar door zijn comfort ook zeer geschikt voor een langer verblijf aan boord.

 

Zeer compleet en snel

Er zijn een ruime master cabin met eigen badkamer en twee guest cabins met een extra badkamer. De gangboorden bieden genoeg ruimte om veilig en makkelijk van voor naar achter te lopen. Het ruime, gezellige achterdek is uiterst geschikt voor al fresco lounging en dining met uw dierbaren. In de achterspiegel is een grote bergruimte met een elektrisch te openen toegang voor o.a. fietsen, waterski’s en sups. En met de motorisering van 2 x 480 pk zijn snelheden van 22 knopen haalbaar. Ook bestaat de mogelijkheid voor een hydraulisch zwemplateau waarop een tender van max. 3,85 m geplaatst kan worden. Dit 15-meter coupé-jacht valt op door zijn exterior design dat duidelijk de lijnen volgt van de andere Voyagers, maar er toch sportiever uitziet met zijn compacte en langgerekte lijnen.

Ruimte genoeg

Door de rechtopstaande voorruit, heeft de salon opvallend meer binnenruimte dan vergelijkbare boten. Het interieur biedt plaats aan acht passagiers, heeft een comfortabele salon met goed uitgeruste keuken, drie slaapkamers met zes slaapplaatsen en een badkamer. De Voyager 50 Coupé is geheel van aluminium gemaakt, waardoor hij een stuk lichter is dan stalen of composiet boten, wat zich vertaalt in een snellere acceleratie en duidelijk minder brandstofverbruik. Daarnaast is aluminium ook zeer duurzaam.

 

Deze zomer al genieten van comfort op hoog niveau

De vaareigenschappen zijn zoals u mag verwachten van een Van den Hoven een mooie combinatie van comfort, snelheid en wendbaarheid. Er is veel tijd en energie gaan zitten in het terugdringen van motorgeluiden, trillingen en vibraties. De Voyager 50 is dan ook een van de stilste en comfortabelste 50-voeters op de markt. Kortom een compact luxe motorjacht voor sportieve mensen die eropuit willen.

Komt u gerust even kijken

We zijn op de goede weg met de productie. Natuurlijk zijn er in de laatste fase van de bouw nog enkele aanpassingen denkbaar die we graag met u doornemen. Er wordt veel zorg besteed aan het afwerkingsniveau en de details. En er is veel nagedacht om de logica op en in het jacht zo optimaal mogelijk te maken, zodat u zich snel thuis voelt aan boord. Komt u gerust even lang om de vorderingen te bekijken en eventuele wensen door te nemen.

 

Wilt u deze zomer al varen in uw nieuwe Voyager 50 Coupé?

Stuur dan nu een mail naar Bart of Michelle van den Hoven voor een afspraak of bel naar +31(0)416 319183. We zullen dan graag naar u luisteren en alles doornemen.

 

17-18 juni 2023: Open weekend bij Van den Hoven

Midden in de lente, en wel op zaterdag 17 en zondag 18 juni, zullen de deuren van Van den Hoven Jachtbouw wijd open staan voor iedereen die meer wil zien en weten over onze jachten. Een prima gelegenheid dus om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen over het komende seizoen, de nieuwste vaargebieden, laatste snufjes en mooiste avonturen. Extra aandacht zal besteed worden aan de nieuwe Voyager-reeks die goed aanslaat bij onze bestaande klanten, maar ook geheel nieuwe doelgroepen bereikt. Lennard zal weer zijn overheerlijk culinaire kunsten vertonen en natuurlijk kunt u dat combineren met overheerlijke wijn, frisdrank, thee of een mooie kop koffie.

Wilt u er ook bij zijn? Stuur dan even een mail naar Bart of Michelle van den Hoven of bel naar +31(0)416 319183.

U bent van harte welkom op zaterdag 17 of zondag 18 juni tijdens het open weekend bij Van den Hoven Jachtbouw.