Events - Van den Hoven Jachtbouw

januari 2023

Events

Open dag 2022

1 oktober was het zover: De open dag 2022. Door het mooie weer en ieders inzet om dit tot een geslaagde dag te maken, kunnen we rustig van een succes spreken. Dat zagen we ook terug in de opkomst. We hebben veel bekende blije gezichten gezien en gelukkig ook veel nieuwe geïnteresseerden die zich duidelijk vermaakten, onder meer door de culinaire hoogstandjes van chef Lennard Wissink.
Met drie schitterende boten in aanbouw konden we de gasten natuurlijk ook veel laten zien. Voor velen was het zien van de Voyager 50 Coupé – die bijna gereed was – de eerste ‘live confrontatie’, en dat leverde veel complimenten op. Ook was er veel aandacht voor de vijfde in aanbouw zijnde Executive 1700 Mk2, en natuurlijk waren de eerste vormen van de nieuwe Voyager 56 Flybridge zichtbaar die in het voorjaar van 2024 klaar zal zijn.
Om de open dag nog meer cachet te geven hadden we weer een aantal relevante en bekende A-merken in de watersport gevraagd of ze wilden meedoen aan deze spontane actie. Onder andere Raymarine, Mastervolt, DMS Holland, Hullvane en ASA Boot Electro
waren direct enthousiast en hebben uitgepakt met stands en producten.

Hiswa te water 2022

Na twee noodgedwongen online edities van de Hiswa te Water konden zo’n 30.000 watersportliefhebbers weer genieten van de 37e editie. Zo’n 350 boten waren te bewonderen in de Batavia Haven in Lelystad op de plek waar ze horen, namelijk ín het water. Als beloning voor het lange wachten konden bezoekers en exposanten genieten van een zonovergoten beurs.
Ook Van den Hoven Jachtbouw lag met de Voyager 61 op de show, waar we veel bekende en onbekende gasten op de boot mochten ontvangen. Met een aantal mensen zijn we in gesprek geraakt over de vervolgvarianten van de Voyager-serie. Volgend jaar zullen we weer aanwezig zijn.

U bent welkom op de BOOT Düsseldorf 2023

Van den Hoven Jachtbouw zal van 21 tot 29 januari 2023 weer aanwezig zijn op BOOT Düsseldorf. Wij nodigen u graag uit om ons te bezoeken in hal 7A, stand C11. We zullen u dan informeren over de nieuwe Executive 1700 Mk2 die volgend voorjaar gereed zal zijn. Ook zullen we u natuurlijk graag alles vertellen over onze Voyager-serie waarvan de Voyager 50 (zie video) inmiddels ook gereed is. En natuurlijk over de prachtige Voyager 56 Fly (zie beeldmateriaal), waarvan de bouw ook is gestart.

Stuur een mail naar Bart of Julian van den Hoven voor een afspraak op BOOT Düsseldorf, of bel naar +31(0)416 319183.

U bent van harte welkom voor meer informatie en een heerlijke kop koffie.

BOOT Düsseldorf openingstijden:
Dagelijks: 10.00 – 18.00 uur

Locatie:
D-40474 Düsseldorf, Am Staad (Stockumer Höfe)