Geslaagde open dag 2021 - Van den Hoven Jachtbouw

december 2021

Geslaagde open dag 2021

Direct na het afblazen van de Hiswa te Water 2021 in september is het initiatief ontstaan voor een eigen show in Waspik.

Op 4 september was het zover: Van den Hoven te Water 2021 was een feit.

En dankzij het mooie weer en ieders inzet om dit tot een geslaagde dag te maken kunnen we rustig van een succes spreken. Dat zagen we ook terug in de opkomst. We hebben veel bekende blije gezichten gezien en gelukkig ook veel nieuwe bezoekers die zich onder meer dankzij de culinaire hoogstandjes en de inhoud van de dag duidelijk vermaakten.

Met drie schitterende boten aan de kade (Voyager 61, Executive 1850 en Executive 1700 Mk2, inclusief enthousiaste eigenaren) hadden we de gasten natuurlijk ook veel te laten zien. Voor velen was het zien van de Voyager 61 de eerste ‘live confrontatie’ en dat leverde veel complimenten op.

Op de werf zelf hadden we het casco van de nieuwe Voyager 50 en de nieuwste Executive 1700 Mk2 in de spotlights staan. Vooral de geheel nieuwe Voyager 50 kreeg veel aandacht en we hebben dan ook twee serieuze gesprekken gevoerd met belangstellenden.

Om de Van den Hoven te Water nog meer cachet te geven, hadden we een aantal relevante en bekende A-merken in de watersport gevraagd of ze wilden meedoen aan deze spontane actie. Onder andere Raymarine, Mastervolt, DMS Holland, Hullvane, ASA Boot Electro en ARC Marine waren direct enthousiast en hebben uitgepakt met stands en producten.

Zoals het er nu naar uitziet, zal de Van den Hoven te Water in 2022 zeker een vervolg krijgen, niet in de laatste plaats omdat de Voyager 50 en de Executive 1700 Mk2 ook daadwerkelijk verkocht zijn door de open dag.

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van onze evenementen?