OPEN DAG 1 oktober 2022 - Van den Hoven Jachtbouw

september 2022

OPEN DAG 1 oktober 2022

Na het succes van vorig jaar, hebben we besloten om samen met dezelfde partners als vorig jaar weer een gezellige Open Dag te organiseren. Dit keer op zaterdag 1 oktober vanaf 11.00 uur. Een mooie gelegenheid om weer met gelijkgestemden de avonturen van deze zomer door te nemen en plannen voor het nieuwe seizoen uit te wisselen. Een gezellig familiegebeuren dat omlijst zal worden met heerlijke drankjes en amuses van Chef-kok Lennard. Ook zullen onze partners acte de présence geven met het nieuwste van het nieuwste.
We hopen natuurlijk dat u weer van de partij bent want we hebben u de nieuwe Voyager 50 Coupé te presenteren die voor 90% klaar is en de nieuwe 3D-beelden van de Voyager 56 Flybridge. Ook zijn we begonnen met de afbouw van de zesde Executive 1700 Mk2. Die kunt u natuurlijk bezichtigen.

Voyager 50 Coupé

De eerste Voyager 50 Coupé is inmiddels voor 90% klaar en zal in de herfst van dit jaar overhandigd worden aan haar nieuwe eigenaars. U kunt dit sportieve en snelle motorjacht uitgebreid bekijken en ideeën opdoen voor uw volgende boot. Van de tweede 50 Coupé is de aluminium romp inmiddels ook alweer ver gevorderd.
Goed om te weten: Mocht u belangstelling hebben, dan kunt in de zomer van 2023 al eigenaar worden van de tweede Voyager 50 Coupé. In deze fase kunnen we deze alleskunner nog geheel aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

 

Voyager 56 Flybridge

De nieuwe snel varende Voyager 56 Flybridge is ook weer van de hand van yacht designer René van der Velden, die verantwoordelijk is voor het design van de gehele Voyager-serie van de Van den Hoven Jachtwerf. Het motorjacht dat bijzonder geschikt is voor langere en comfortabele trips en tochten met de familie onderscheidt zich van de 50 Coupé door duidelijk meer binnen- en buitenruimte. De flybridge zorgt voor net dat extra beetje cachet waardoor het schip zich goed thuis zal voelen op de Middellandse Zee.
We kunnen u in deze fase helaas maar één 3D-beeld laten zien van de 56 Fly. Tijdens de open dag zullen er meer 3D-beelden klaar zijn die we u graag zullen tonen.

Voyager 71 en 80

De grote belangstelling voor de Voyager-serie heeft ons aangespoord om ook een 71- en 80-versie in het programma op te nemen. Graag informeren we u uitgebreid over deze ‘luxury yachts’. Bekijk de eerste profielschetsen op de pagina’s van de Voyager 71 en de Voyager 80.

Executive 1700 Mk2

Inmiddels zijn we met de afbouw van de vijfde 1700 Mk2 begonnen. Dit tijdloze motorjacht blijft erg populair bij onze klanten. Als u belangstelling heeft, kunt u de nieuwe eigenaar worden van deze 1700 Mk2. U kunt het jacht tijdens de open dag bezichtigen en we staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Blijf up-to-date

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van alles wat er binnen Van den Hoven Jachtbouw gebeurd? Schrijft u zich dan hier in voor de nieuwsbrief.

In samenwerking met:

DMS Stabilisers

Hoogwaardige stabilisers onder uw jacht zijn van groot belang voor een comfortabele en veilige trip. Varend en bij zero speed. DMS Holland zal zich tijdens de OPEN DAG presenteren met de DMS MagnusMaster, de DMS Universal en de DMS Anti Rolling Gyro die uw schip ook bij zero speed volledig stabiliseert.
Inmiddels varen er meerdere Van den Hoven motorjachten met stabilisers van DMS.
Het verheugt ons dat DMS Holland erbij wil zijn. Ze hebben veel te vertellen.
Kijk voor meer informatie op www.dmsholland.com

Raymarine

Raymarine zal ook uitgebreid aanwezig zijn tijdens de OPEN DAG. Ook zij presenteren graag al hun laatste innovaties waarmee zij vooroplopen in de navigatiemarkt. Al hun producten zijn ontworpen om het allerbeste in visuele navigatie-informatie te leveren. Met meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van maritieme technologie staan ze vandaag de dag bekend om het gebruiksgemak, het robuuste ontwerp en de betrouwbaarheid van hun apparatuur.
Kijk ook op www.raymarine.nl

Mastervolt

Mastervolt maakt zich sterk voor een betrouwbare autonome stroomvoorziening.
Gespecialiseerd in het managen, omvormen en opslaan van elektrische energie biedt Mastervolt een uitgebreid productportfolio met een vermogensbereik van 300 tot 40.000 Watt. Hun elektrische oplossingen worden wereldwijd toegepast in veeleisende markten zoals marine, mobiel, offshore, industrieel, solar autonoom en infrastructuur.
Ze zullen graag hun uitgebreide assortiment showen. Kijk ook op www.mastervolt.nl

Hull Vane

Naast de recent opgeleverde Executive 1850 Flybridge, zal nu ook de nieuwe Voyager 56 worden voorzien van de innovatieve Hull Vane®. Het Hull Vane team is verheugd om deel te mogen nemen aan dit evenement en staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

De Hull Vane® is een uniek product in de jachtbouw, doordat deze niet alleen het vaarcomfort maar ook de efficiëntie verhoogt. Met de “onderwater spoiler” wordt energie van de hekgolf omgezet in een voortstuwende kracht, waardoor het schip efficiënter (en dus stiller) vaart. Het schip maakt minder golven en gaat zelf ook minder stampen in golven, wat zorgt voor een comfortabeler vaargedrag.

De Hull Vane® is een Nederlandse uitvinding om schepen comfortabeler en efficiënter te maken. Voor de markt van motorkruisers van 10 tot 22 meter, veelal stalen of aluminium boten die een maximumsnelheid varen van ca. 30 km/u, is de Hull Vane® zeer geschikt. Inmiddels zijn er uitgebreide vaartesten gedaan, met en zonder Hull Vane® en is het resultaat bewezen.

Wellicht wilt u meer weten. Kijk dan op www.hullvane.nl

ASA ELEKCTRO

ASA Boot Electro biedt al meer dan zeventig jaar complete oplossingen op het gebied van elektra voor de maritieme sector.
Laat u weer verrassen en inspireren door ons uitgebreide assortiment met onze bekende A-merken. Ons aanbod is gevarieerd en bestaat uit meer dan 5000 artikelen. Van verlichting tot intercom en van audio tot waterbehandelingsinstallaties. Kijk op www.asabootelectro.nl

Komt u ook?

Omdat we graag een idee hebben of we u kunnen verwachten, verzoeken we u dat ons te laten weten en het formulier hieronder in te vullen.

 

Aanmelden

Ja, ik kom graag op zaterdag 1 oktober 2022 naar de Van den Hoven Open Dag