Kom de Voyager 61 bekijken op de Hiswa te water 2022 - Van den Hoven Jachtbouw

juli 2022

Kom de Voyager 61 bekijken op de Hiswa te water 2022

Hiswa te Water Lelystad

Van 31 augustus t/m 4 september bent u welkom op stand/ligplaats B35 op de HISWA te Water, waar we de gloednieuwe Voyager 61 Magnum presenteren. Dit aluminium snelvarende jacht wordt inmiddels erg goed ontvangen door mensen die sneller willen varen en in minder tijd om en door Europa willen reizen.

Van den Hoven ligt goed op koers met de Voyager-serie. De elegante lijnen zijn populair gebleken bij een breed publiek, en ontmoetingen met klanten deden ons besluiten om de lijn verder uit te breiden met de Voyager 56 Coupé en Voyager 56 Fly. De volledige serie omvat nu de Voyager 50 Coupé, 56 Fly, 61, 71 en 80. Er valt veel spannends te vertellen over deze serie.

De eerste Voyager 50 Coupé

De bouw van de allereerste Voyager 50 Coupé vordert goed en we verwachten dat dit unieke motorjacht veel aandacht zal trekken als het zijn intrede maakt op de Nederlandse en internationale wateren. Bekijk de renderings en lay-out op de pagina van de Voyager 50 coupé.

De nieuwe eigenaren zijn zeer bekend met de werf en hebben een paar prachtige seizoenen gehad met hun Executive 1500 Mk2 Belle Histoire. De Voyager 50 Coupé wordt dit jaar geleverd aan de nieuwe eigenaren.

De nieuwe Voyager 56 Fly

De ontwikkeling van de Voyager 56 Fly is nu in volle gang en we zullen binnenkort ook starten met het ontwikkelen van de 56 Coupé zonder flybridge. Met een romplengte van 17,30 meter past de 56 Fly perfect in de Voyager line-up. Het jacht is wederom ontworpen door René van der Velden, die verantwoordelijk is voor de gehele Voyager-serie. Alle Voyagers zijn gebouwd in aluminium en dit biedt een aantal belangrijke voordelen:

  • minder brandstofverbruik door een veel lichtere romp
  • hogere snelheden tot 22 knopen
  • superieure en veilige prestaties
  • de enorme flexibiliteit om aan al uw lay-out- en designwensen te voldoen

Kom ook naar de Hiswa te Water

We hebben genoeg te vertellen en de drankjes zijn voor onze rekening!

Tot ziens in Lelystad!

Bart, Monique,  Michelle en Julian van den Hoven

 

HISWA te Water openingstijden:

10:00-18:00 op woensdag 31 augustus t/m zondag 4 september
10:00-20:00 op vrijdag 2 september

Plaats:

Bataviahaven 1, 8424 KH  Lelystad.
Ligplaats B35

 Afspraak maken

Graag spreken we u persoonlijk en maken we een afspraak met u. Hieronder kunt u uw gegevens invullen en aan ons mailen.


* Disclaimer: Van den Hoven Jachtbouw kan niet garanderen dat alle aanvragen voor vrijkaarten kunnen worden ingewilligd.