UITNODIGING Hiswa te Water – 30 augustus tot 3 september - Van den Hoven Jachtbouw

augustus 2023

UITNODIGING Hiswa te Water – 30 augustus tot 3 september

NIEUWSTE 1700 MK2 OP DE HISWA EN DIRECT LEVERBAAR

Van 3O augustus t/m 3 september bent u weer welkom op stand/ligplaats B07 op de HISWA te Water Van den Hoven Jachtbouw de gloednieuwe Executive 1700Mk2 presenteert. Deze vijfde 1700Mk2 zal daarmee één van de grootste jachten op de Hiswa zijn. Dit luxe displacement jacht is al jaren een succesvol model binnen de Executive-serie, omdat het een uitgebalanceerde mix is tussen comfort, ruimte en vaarplezier. Kortom een zeer compleet concept dat geschikt is voor iedereen die van probleemloos varen houdt.

Als u belangstelling heeft, kunt u vandaag de nieuwe trotse eigenaar worden van deze 1700 Mk2. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en pakken hem graag voor u in.

 

Wilt u een proefvaart maken?

Stuur een mail naar Bart of Michelle van den Hoven voor een afspraak op de Hiswa of op de werf, of bel direct naar +31(0)416 319183.

De tweede Voyager 50 Coupé in oktober gereed

U kunt in oktober eigenaar worden van de tweede Voyager 50 Coupé. Hij is inmiddels bijna gereed en als u ook wilt proefvaren dan kan dat vanaf oktober. De 50 Coupé leent zich bij uitstek voor langer trips voor twee personen, vier personen zelfs zes personen. In stijl wel te verstaan want het design straalt een moderne elegantie uit dat zeker opvalt in het soms wat monotone Nederlandse jachtenaanbod.
De vaareigenschappen zijn zoals u mag verwachten van een Van den Hoven: een mooie combinatie van comfort, snelheid en wendbaarheid. De standaard boeg- en hekschroef maken aan- en afmeren een stuk makkelijker en veiliger, en de motorisering van 480 pk laat snelheden toe van 22 knopen. Kortom een compact luxe motorjacht voor sportieve mensen die eropuit willen.

Meer weten? Stuur een mail naar Bart of Michelle van den Hoven voor een afspraak op de Hiswa of op de werf, of bel direct naar +31(0)416 319183.

De superchique Voyager 56 Flybridge

De aluminium romp staat inmiddels te glimmen in onze werf en van een afstand kun je al zien dat de proporties en de lijnvoering harten zullen breken. Op deze video kunt al wat zien van de prachtige romp. Deze 56 Fly biedt enorm veel buitenruimte mede door de flybridge die goed bereikbaar is vanaf het achterdek. Voor langere trips is veel buitenruimte (lees bewegingsvrijheid) erg belangrijk. Er is op dit “pocked sized superyacht” veel aandacht besteed aan de veiligheid. Dus ook voor gezinnen met kinderen is de 56 Fly erg geschikt.
Alle Voyagers zijn gebouwd in aluminium en dit biedt een aantal belangrijke voordelen:

  • minder brandstofverbruik door een veel lichtere romp
  • hogere snelheden tot 22 knopen
  • superieure en veilige prestaties
  • de enorme flexibiliteit om aan al uw lay-out- en designwensen te voldoen

De 56 past met zijn romplengte van 17,30 meter goed in deze line-up en is ook van de designerhand van René van der Velden, die verantwoordelijk is voor de gehele Voyager-serie. Wilt u meer informatie, lay-outs en beelden van de Voyager 56 Fly. Tijdens de Hiswa vertelt Michelle of Bart van den Hoven u er graag alles over bij een lekker kopje koffie.

Stuur nu een mail naar Bart of Michelle van den Hoven voor een afspraak op der Hiswa, of bel naar +31(0)416 319183.

Dus kom ook naar de HISWA van dit jaar

We hebben genoeg te vertellen en de drankjes zijn voor onze rekening!
Tot ziens in Lelystad!

Monique, Bart, Michelle en Julian van den Hoven

 

HISWA te Water openingstijden:

10:00-18:00 op woensdag 30 augustus t/m zondag 3 september
10:00-20:00 op vrijdag 1 september

Afspraak maken

Graag spreken we u persoonlijk en maken we een afspraak met u. Hieronder kunt u uw gegevens invullen en aan ons mailen.


* Disclaimer: Van den Hoven Jachtbouw kan niet garanderen dat alle aanvragen voor vrijkaarten kunnen worden ingewilligd.