Veel bezoekers tijdens Open House Weekend ! - Van den Hoven Jachtbouw

juli 2023

Veel bezoekers tijdens Open House Weekend !

In het weekend van 17 en 18 juni stonden de deuren wijd open voor onze klanten. Het prachtige weer, de motorjachten die bezocht konden worden en de partners met hun stands waren de ingrediënten…

…voor de succesvolle cocktail die meer dan 200 (!) bezoekers trok. Dat is meteen ook een mooi bruggetje naar de cocktailbar die we dit keer voor het eerst hebben ingezet. Daar werden heerlijke cocktails geserveerd door een bartender die bijzonder handig was met zijn glazen en flessen, zoals u op de video kunt zien. Chef Lennart heeft zich weer van zijn beste kant laten zien en zorgde ervoor dat alle gasten continu voorzien werden van de heerlijkste amuses en bites. Veel enthousiasme was er voor de tweede Voyager 50 Coupé, de eerste Voyager 56 Flybridge en de vijfde Executive 1700 Mk2 die voor de gelegenheid geheel klaargemaakt waren voor de presentatie aan alle bezoekers. Voor alle jachten zijn vervolgafspraken gemaakt. We kunnen rustig spreken van een groot succes en zullen daarom dit recept volgend jaar zeker weer herhalen. Kijk hier de video.
Om de open dag nog meer cachet te geven hadden we weer een aantal relevante en bekende A-merken in de watersport gevraagd of ze wilden meedoen aan deze spontane actie. Onder andere Raymarine, Mastervolt, DMS Holland, Delta Marine, Hullvane en ASA Boot Electro waren direct enthousiast en hebben uitgepakt met stands en producten. Dit keer was het nieuwe high-end damesfashionmerk Méa Méa aanwezig, dat zich presenteerde met prachtige tassen en sjaals.

Voor nu ligt de focus op de Hiswa te Water die gehouden wordt van 30 augustus tot en met 3 september 2023 in Lelystad.