Vorderingen Voyager 50 Coupé - Van den Hoven Jachtbouw

juni 2022

Vorderingen Voyager 50 Coupé

De bouw van de eerste Voyager 50 Coupé vordert gestaag. We verwachten dat dit bijzondere motorjacht veel aandacht zal gaan trekken op de binnen- en buitenlandse wateren. Bekijk hier de renderings en de lay-out van dit prachtige schip.

De nieuwe eigenaren zijn goede bekenden van de werf en hebben veel goede ervaringen en herinneringen opgedaan met hun Executive 1500 Mk2 Belle Histoire.

Vorig jaar kwamen we weer in contact met deze klanten, die de wens uitspraken sneller te willen varen. De Voyager 50 Coupé kwam toen al snel in beeld. Het formaat, het ontwerp, de snelheid en de goede ervaringen met de werf gaven de doorslag.

Het wordt een behendige boot die zich makkelijk laat bevaren, aanleggen en bedienen. Er zijn drie comfortabele slaapkamers en twee badkamers aan boord voor zes personen. De gangboorden bieden genoeg ruimte om veilig van voor naar achter te lopen. Het ruime, gezellige achterdek is uiterst geschikt voor al fresco lounging en dining met uw dierbaren. In de achterspiegel is een grote bergruimte met een elektrisch te openen toegang voor o.a. fietsen, waterski’s en sups. En met de motorisering van 2×480 pk zijn snelheden van 22 knopen haalbaar. Kortom een ideale weekender voor een snelle trip, maar door zijn comfort ook zeer geschikt voor een langer verblijf aan boord.

Omdat de 50 Coupé volledig ‘custom built’ is, kunnen al uw persoonlijke wensen en eisen gehonoreerd worden.

Bekijk hier de verschillende kleurenexercities.