Voyager 50 - Van den Hoven Jachtbouw

december 2020

Voyager 50

Dat de Voyager-propositie aanslaat bij een breder publiek blijkt wel uit de aandacht die de gehele lijn krijgt.

Snel en stijlvol

Veel mensen zijn geïnspireerd geraakt door het algehele concept, waardoor er veel verzoeken binnenkomen over variaties op het Voyager-thema. Een exponent daarvan is de snel varende Voyager 50 die 22 knopen haalt en momenteel in ontwikkeling is. Een aantal bestaande klanten heeft al belangstelling getoond en in april 2021 zal gestart worden met de bouw.

Deze klanten vinden uitstraling en lifestyle net zo belangrijk als comfort en vaarplezier. Dit schip is conceptueel volledig anders dan de succesvolle Executive 1500 Mk2 displacement-serie, waarbij de focus ligt op ruimte en langere tochten door Europa. Dit 15-meter coupé-jacht valt op door zijn exterior-design dat duidelijk de lijnen volgt van andere Voyagers, maar er toch sportief uitziet met zijn compacte en slanke lijnen. Het exterior-design is weer van de hand van René van der Velden en laat veel buitenleven toe. De gangboorden bieden genoeg ruimte om veilig van voor naar achter te lopen. Het gezellige achterdek is uiterst geschikt voor al fresco lounging en dining met uw dierbaren. Het elan van dit motorjacht leent zich goed voor de glamour van de Middellandse Zee. 

Veel ruimte

Door de rechtopstaande voorruit heeft de salon opvallend veel meer binnenruimte dan vergelijkbare boten. De configuratie van deze 50-voeter zal door zijn sportieve uiterlijk het jongere publiek, met of zonder gasten, zeker aanspreken. En door de gelijkvloerse indeling en lage instap kan er zeker ook tot op hoge leeftijd genoten worden van dit jacht. Het wordt een behendige boot die zich makkelijk laat bevaren, aanleggen en bedienen. Kortom een ideale weekender voor een snelle trip, maar door zijn comfort ook zeer geschikt voor een langer verblijf aan boord.

Het interieur biedt plaats aan acht passagiers, heeft een comfortabele salon met goed uitgeruste keuken, drie slaapkamers met zes slaapplaatsen en een badkamer.

Kijk hier voor meer informatie, lay-outs en specificaties.