Voyager 61 verkocht - Van den Hoven Jachtbouw

december 2021

Voyager 61 verkocht

De enorme belangstelling voor de Voyager-serie heeft inmiddels geleid tot een nieuwe trotse eigenaar van de Voyager 61 en daar…

…zijn we enorm trots op. De nieuwe eigenaren waren geen onbekende voor ons. Vorig jaar waren ze al een keer op de werf. Dat bezoek maakte deel uit van een brede ‘oriëntatietocht’ bij diverse Nederlandse werven t.b.v. de aankoop van hun eerste jacht. Na die rondgang werd overgegaan tot de aanschaf van een elders gereedliggende demo, waarmee direct gevaren kon worden.

Hernieuwde kennismaking

Tijdens onze promotietour met de Voyager 61 door Nederland (wat is Nederland toch mooi…) kwamen wij dezelfde mensen weer tegen in Hoorn. Een uitgelezen kans om de Voyager te bezichtigen, uit te proberen en te vergelijken. Die hadden ze natuurlijk in 2020 ook al in aanbouw gezien op de werf in Waspik maar zagen hem nu ‘in het wild’. Bekijk de beelden van de Voyager 61.

Een aantal maanden later beseften ze dat De Voyager 61 eigenlijk precies was wat ze zochten en de beslissing was dan ook snel genomen. Afgelopen november werd het koopcontract getekend. De nieuwe eigenaren van de ‘61’ willen het avontuur gaan opzoeken zowel in Nederland, Engeland, Scandinavië en de Med. En bij het grotere avontuur hoort natuurlijk ook een zeewaardiger jacht, dat veel meer veiligheid garandeert.

Natuurlijk hebben de nieuwe eigenaren specifieke wensen waaraan we zullen voldoen zodat volop van het nieuwe vaarseizoen genoten kan worden. De eigenaren hebben de bekende interior designster Kitty van der Kamp ingehuurd om het interieur van de Voyager volledig naar hun eigen smaak te restylen. Ook komt er een nieuwe dubbele stuurstoel waar twee mensen comfortabel op kunnen zitten. Het jacht zal ook een nieuwe kleur krijgen en worden er nieuwe stoelen en tafel geplaatst.

We wensen de nieuwe eigenaren heeft veel plezier en vele veilige tochten met hun Voyager 61!