VOYAGER 80 IN ONTWIKKELING - Van den Hoven Jachtbouw

december 2020

VOYAGER 80 IN ONTWIKKELING

Derde variant in de Voyager-serie is de Voyager 80. Met dit luxe jacht betreedt Van den Hoven de superjachtwereld waarin design, afwerking, comfort, materiaalsoorten en uitstraling de toon aangeven.

De opdrachtgever heeft grote plannen met het jacht. Het wordt een echt ‘vaardersjacht’ waar langere reizen mee gemaakt gaan worden. Op de planning staat een reis naar Scandinavië, IJsland en Groenland om van daaruit koers te zetten naar de Middellandse Zee.

De Voyager 80 is een comfortabel zeegaand motorjacht, zodat veiligheid en robuuste bouwkwaliteit een prominente rol spelen bij het initiële ontwerp.

Het moderne en tijdloze design maakt hem tot een echte blikvanger. Het royale interieur is geschikt voor een langdurig verblijf voor acht gasten en twee bemanningsleden.

Op de flybridge is veel ruimte. De buitenkeuken maakt het mogelijk om heerlijk te barbecueën en van het uitzicht te genieten. Om een langer verblijf ‘op niveau’ gerieflijker te maken, is er naast de tweede stuurstand een ruime zithoek geplaatst. Ook vinden we daar een ruime bar met barkrukken, een dining table met zes stoelen en ligplaatsen.

Benedendeks is alles gefocust op comfort en een langer verblijf op het water.

Natuurlijk is de owners cabin met ruime badkamer het belangrijkst. Maar ook voor de gasten is er een ruime VIP room met eigen badkamer voor twee personen. De vier overige slaapplaatsen zijn verdeeld over twee hutten die een badkamer delen.

Voor de crew is ruimte gereserveerd voor comfort. De crew cabin heeft twee slaapplaatsen met ruimte ertussen. De eigen zithoek en badkamer garanderen privacy als de crew zich even moet terugtrekken. De eigen ingang naar de crew cabin is slim weggewerkt, het zorgt dat de crew niet door de eigenaarsvertrekken hoeft te lopen.