Vacature allround scheepsmonteur - Van den Hoven Jachtbouw

Vacature allround scheepsmonteur

WE ARE HIRING!

Allround scheepsmonteur

Als allround scheepsmonteur van luxe jachten ga jij bij ons aan de slag op onze technische afdeling.

Binnen onze technische afdeling houd jij je bezig met onze nieuwbouwprojecten, refits en onderhoudsklussen. Jij verricht de specialistische inbouw van onder andere motoren, pompen, apparaten en schroefassen. Hieraan voorafgaand maak je fundaties, frames en steunen voor de diverse onderdelen. Ook installeer je het leidingwerk en draag je zorg voor een optimale isolatie.

Wie ben jij?

Jij hebt natuurlijk een passie voor ‘luxe jachten’ en techniek, bent gedreven, enthousiast, leergierig en hebt een afgeronde technische mbo-opleiding. Eerdere ervaring als scheepsmonteur is een pré, maar ook als starter kan je bij ons aan de slag.  Jij kunt vanaf een schets of direct in de praktijk werken en je hebt niet van alles een uitgewerkte productietekening nodig. Jij werkt graag samen in een team, maar kunt ook individueel goed uit de voeten. Jouw secure werkhouding zorgt ervoor dat onze jachten feilloos varen.

Wie zijn wij?

Van den Hoven jachtbouw is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende Nederlandse jachtbouwer in het luxe segment. Wij bouwen semi-custom built luxe jachten van 15 tot 24 meter in staal en aluminium. Met een klein team streven wij naar vakmanschap dat resulteert in perfectie met als einddoel tevreden klanten die vol trots hun droomjacht varen. Geen jacht is bij ons hetzelfde, wat keer op keer zorgt voor een nieuwe uitdaging.

Wij bieden een marktconform salaris, ADV dagen, pensioen, vakantiegeld en vakantiedagen conform de in het bedrijf geldende HISWA CAO.

Zin in een nieuwe uitdaging in een informele organisatie, waar passie en ambitie voorop staan? Als jij de vakman bent die wij zoeken, stuur dan jouw CV en een (korte) motivatie naar info@bvandenhovenjachtbouw.nl of bel naar 0416-319183.