Vacature (junior) scheepstimmerman - Van den Hoven Jachtbouw

Vacature (junior) scheepstimmerman

WE ARE HIRING!

Junior scheepstimmerman

Als junior scheepstimmerman van luxe jachten ga jij bij ons aan de slag op onze interieurafdeling.

Binnen onze interieurafdeling houd jij je bezig met onze nieuwbouwprojecten, refits en onderhoudsklussen. Je bent breed inzetbaar in de verschillende fases van het project met alle veelvoorkomende timmerwerkzaamheden.

Hier krijg jij de kans jezelf te ontwikkelen tot volwaardig scheepstimmerman binnen een team van professionals.

Wie ben jij?

Jij hebt natuurlijk een passie voor ‘luxe jachten’, bent gedreven, enthousiast, leergierig en hebt een afgeronde opleiding (scheeps-)interieurbouw. Enige ervaring is een Pré, maar geen vereiste. Je houdt ervan met allerlei luxe houtsoorten bezig te zijn en streeft naar een perfect eindresultaat. Jij werkt graag samen in een team, maar kunt ook individueel goed uit de voeten. Jij begint in deze functie met allerlei uiteenlopende interieurklussen en je leert gaandeweg het verfijnde vakmanschap van onze vakmensen.

Wie zijn wij?

Van den Hoven jachtbouw is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende Nederlandse jachtbouwer in het luxe segment. Wij bouwen semi-custom built luxe jachten van 15 tot 24 meter in staal en aluminium. Met een klein team streven wij naar vakmanschap dat resulteert in perfectie met als einddoel tevreden klanten die vol trots hun droomjacht varen. Geen jacht is bij ons hetzelfde, wat keer op keer zorgt voor een nieuwe uitdaging.

Wij bieden een marktconform salaris, ADV dagen, pensioen, vakantiegeld en vakantiedagen conform de in het bedrijf geldende HISWA CAO.

Zin in een nieuwe uitdaging in een informele organisatie, waar passie en ambitie voorop staan? Als jij de vakman bent die wij zoeken, stuur dan jouw CV en een (korte) motivatie naar info@bvandenhovenjachtbouw.nl of bel naar 0416-319183.