Van den Hoven Rally - Van den Hoven Jachtbouw

Definitieve inschrijving Van den Hoven owners Rally 2024

Enkele weken geleden informeerden wij jullie over de organisatie van een feestelijke rallytocht ter gelegenheid van ons 25-jarig jubileum, exclusief voor alle eigenaren van een Van den Hoven motorjacht.

Daar werd erg positief op gereageerd en de voorinschrijvingen verliepen dan ook boven verwachting (20 boten!). Daar zijn we natuurlijk erg dankbaar voor en maakt ons alleen maar enthousiaster over het idee en verplicht ons er echt iets bijzonders van te maken.
En dat gaat natuurlijk lukken met al die Van den Hoven jachten bij elkaar.

We zijn inmiddels gestart met de voorbereidingen en de belangrijkste zaken, zoals de begin- en eindbestemming zijn al geregeld. De beginbestemming willen we graag alvast met u delen, het wordt de prachtige haven in Sleeuwijk, van Sleeuwijk yachting.
Nu willen we graag overgaan tot de definitieve inschrijvingsronde. Na deze fase zullen we jullie voorzien van meer gedetailleerde informatie. Het ruwe concept blijft onveranderd: zoals het weekend van 10 en 11 mei met gezellige twee feestelijke avonden, culinaire hoogstandjes en een plezierige vaartocht op zaterdag.

Via deze knop kunnen jullie je inschrijving definitief maken! Mocht je nog twijfelen over deelname of vragen hebben over het evenement, neem dan gerust contact op met Michelle van den Hoven via +31 (0)648498267.

Schrijf je hier definitief in!


Voer een nummer in van 1 tot 4.