De tweede Voyager 50 Coupé kan vanaf nu de uwe worden - Van den Hoven Jachtbouw

De tweede Voyager 50 Coupé kan vanaf nu de uwe worden

Hij is inmiddels helemaal gereed en als u wilt proefvaren, dan kan dat. Wij nodigen u graag uit om de 50 Coupé met ons te testen. Zelf een stuk varen, hem in de praktijk meemaken, zien, ruiken en beleven is erg belangrijk om hem goed te kunnen plaatsen. Het is immers niet alleen maar een mooi plaatje. Natuurlijk trakteren we u op een heerlijke lunch of borrel met bites. Afhankelijk van het tijdstip dat u het stuur ter hand neemt. U zult hier geen spijt van hebben.

Meer over de Voyager 50 Coupé

De 50 Coupé leent zich bij uitstek voor langere trips voor twee, vier of zelfs zes personen. In stijl wel te verstaan, want het design straalt een moderne elegantie uit die zeker opvalt in het soms wat monotone Nederlandse aanbod van jachten.

Volledig nieuw interieur

De vaareigenschappen zijn zoals u mag verwachten van een Van den Hoven: een mooie combinatie van comfort, snelheid en wendbaarheid. De standaard boeg- en hekschroef maken aan- en afmeren een stuk makkelijker en veiliger, en de motorisering van 480 pk laat snelheden toe van 22 knopen. Kortom een compact luxe motorjacht voor sportieve mensen die eropuit willen.
Het geheel nieuwe interieur heeft een nieuwe ruime indeling en er is gebruik gemaakt van lichte houtsoorten en materialen. Het geeft de Voyager 50 een heldere uitstraling. Ook de prestaties zijn wat je van een Van den Hoven mag verwachten: een uitmuntende combinatie van comfort, snelheid en wendbaarheid. Ze wordt standaard geleverd met een boeg- en hekschroef, waardoor het aanmeren een stuk eenvoudiger en veiliger wordt. En de motoropstelling van 2×480 pk zorgt voor een handige snelheid tot 22 knopen.
Meer weten? Stuur een mail naar Bart of Michelle van den Hoven voor een afspraak, of bel direct naar +31(0)416 319183.

Wilt u ook een proefvaart maken?

Stuur een mail naar Bart of Julian van den Hoven voor een afspraak, of bel direct naar +31(0)416 319183.

Voyager 56 Flybridge: in de zomer voor u?

De nieuwe snel varende Voyager 56 Flybridge is ook weer van de hand van yacht designer René van der Velden, die verantwoordelijk is voor het design van de gehele Voyager-serie van de Van den Hoven Jachtwerf. Het motorjacht, dat bijzonder geschikt is voor langere en comfortabele trips en tochten met de familie, onderscheidt zich van de 50 Coupé door duidelijk meer binnen- en buitenruimte. Daarnaast zorgt de flybridge voor veel buitenruimte en net dat extra beetje glamour waardoor het schip zich ook goed thuis zal voelen op bijvoorbeeld de Middellandse Zee of zelfs in de Caribbean.

‘Pocket-sized superyacht’


De aluminium romp staat inmiddels te glimmen in onze werf en van een afstand kun je al zien dat de proporties en de lijnvoering harten zullen breken. Op deze video kunt al wat zien van de prachtige romp. Er is op dit ‘pocket-sized superyacht’ veel aandacht besteed aan de veiligheid. Dus ook voor gezinnen met kinderen is de 56 Fly erg geschikt.
Door de aluminium romp en opbouw heeft de Voyager 56 een aantal belangrijke voordelen:

  • minder brandstofverbruik door een veel lichtere romp
  • hogere snelheden tot 22 knopen
  • superieure en veilige prestaties
  • een enorme flexibiliteit om aan al uw lay-out- en designwensen te voldoen

De 56 staat inmiddels in de afbouwafdeling waar het installatiewerk, het interieur, het spuitwerk en het plaatsen van de motoren aan de beurt zijn.
Alles gaat volgens planning en we verwachten het jacht in juli 2024 te kunnen afleveren aan een nieuwe eigenaar.

De 56 past met zijn romplengte van 17,30 meter goed in deze line-up en is ook van de designerhand van René van der Velden, die verantwoordelijk is voor de gehele Voyager-serieWilt u meer informatie, lay-outs en beelden van de Voyager 56 Fly? Michelle of Bart van den Hoven vertellen u er graag alles over bij een lekker kopje koffie.
Stuur nu een mail naar Bart of Michelle van den Hoven voor een afspraak, of bel naar +31(0)416 319183.

De zesde Executive 1700 Mk2 najaar 2024 voor u?

Dit luxe displacement jacht is al jaren een succesvol model binnen de Executive-serie, omdat het een uitgebalanceerde mix is van comfort, ruimte en vaarplezier. Kortom een zeer compleet concept dat geschikt is voor iedereen die van probleemloos varen houdt en dat zich inmiddels ruimschoots bewezen heeft.
In deze fase kunt u het jacht nog naar uw hand zetten en het naar uw smaak laten aanpassen.
We hebben mooi foto- en videomateriaal van het zusterschip dat een goede indruk geeft van hoe uw 1700 Mk2 eruit gaat zien.
Als u belangstelling heeft, kunt u vandaag nog de nieuwe trotse eigenaar worden van deze 1700 Mk2. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en pakken hem graag voor u in.
Stuur nu een mail naar Bart of Michelle van den Hoven voor een afspraak, of bel naar +31(0)416 319183.