Voyager 56 Flybridge: veel aandacht - Van den Hoven Jachtbouw

oktober 2023

Voyager 56 Flybridge: veel aandacht

De Voyager-serie slaat goed aan. De elegante lijnen en het snelheidspotentieel zijn populair bij een groot publiek. En dat is begrijpelijk. De 56 past met zijn romplengte van 17,30 meter goed in de Voyager line-up en is door de designerhand van René van der Velden een herkenbaar en volwassen totaalconcept geworden.

De aluminium romp van de eerste Voyager 56 Flybridge is inmiddels gereed (zie hiernaast de video) en we zijn al volop bezig met de afbouw. Het prachtig uitgebalanceerde design met de juiste proporties zal het zeer goed doen op het water.

Klik om de beelden te bekijken.

De ’56 Fly’ is van aluminium en dat biedt een aantal belangrijke voordelen:

  • lager verbruik door de veel lichtere romp
  • hogere snelheden, tot 22 knopen
  • zeer goede en veilige vaareigenschappen
  • custom built waardoor u het schip volledig naar uw eigen wensen kunt indelen en aanpassen

Binnen-buiten

‘Outdoor living’ stond centraal in het 56-designconcept en dat merk je duidelijk.

Het interieur voelt luxe en is ruim opgezet met veel oog voor detail. Er zijn een ruime owners cabin, een luxe vip cabin en guestcabin, twee volwaardige badkamers, een ruime salon met galley, eethoek, loungebank en een dubbele stuurstand.

Langere trips

Zijn langere trips uw ‘ding’, dan komt u niets tekort met deze Voyager. De vele buitenruimtes zorgen ervoor dat u nooit ruimte tekortkomt en garanderen een vrij gevoel. Dat vertaalt zich in

  • een prachtig ruim (grotendeels overdekt) achterdek voor comfortabel al fresco lounging
  • de garage voor de Williams-tender om snel heen en weer te varen tussen schip en kust en natuurlijk voor allerlei ‘watersports’ zoals waterskiën
  • de ruime flybridge (of ‘outdoor salon’) die bereikbaar is via het achterdek, met extra stuurstand, zonnebedden, loungebank, dinette en outdoor galley
  • het ruime voordek met comfortabele ligbedden, dat eventueel op verzoek met een zonnedoek uitgerust kan worden

Daarnaast wordt het interieur van de ‘56’ niet alleen bijzonder mooi afgewerkt, het is ook ruim en slim ingedeeld waardoor ieder kort of langer verblijf garant zal staan voor mooie herinneringen.
We verwachten in de zomer van 2024 de 56 Fly te kunnen opleveren, dus er is nog tijd om goed na te denken over hoe we enkele van uw wensen in en op de 56 kunnen verwezenlijken. Wilt u meer weten? Stuur dan nu een mail naar Bart of Michelle van den Hoven voor een afspraak. Of bel met +31(0)416 319183.