De vijfde 1700 Mk2 kan deze zomer van u zijn - Van den Hoven Jachtbouw

april 2023

De vijfde 1700 Mk2 kan deze zomer van u zijn

De eerste Executive 1700 Mk2 werd in 2018 aan zijn trotse eigenaren afgeleverd. En deze zomer zal alweer de vijfde 1700 Mk2 gereed zijn, waarvan u de nieuwe eigenaar kunt worden. Het is een zeer geliefd motorjacht dat zijn populariteit te danken heeft aan zijn veelzijdigheid. Zie hier de video van de recente bouwfase.

Specificaties

LENGTE
17,30 M
BREEDTE
5,10 M
DIEPGANG
1,35 M
GEWICHT
42 Ton
MOTORISERING
2×225 PK VOLVO PENTA, OF ANDERS IN OVERLEG
BRANDSTOF
2200 LITER
WATER
1500 LITER
ZWARTWATER
500 LITER

Nog steeds is de 1700 Mk2 één van onze succesvolste modellen. Het is vooral het totaalconcept waar de eigenaren enthousiast over zijn. Het is de combinatie van ruimte, comfort, design, efficiency en vaargemak wat dit model succesvol maakt.

Herkenbaar concept

Het ontwerp van de Executive 1700 Mk2 volgt de herkenbare vormtaal van de gehele Executive-serie, die inmiddels een twintigtal jachten behelst. Nieuwe designmethoden en een verbeterd onderwaterschip maken het mogelijk om ook met deze 1700 Mk2 weer meer snelheid te combineren met minder brandstofverbruik. Zo leg je grotere afstanden af tegen lagere kosten en binnen kortere tijd. Alle Executive-modellen zijn gebouwd volgens dezelfde filosofie: een gerieflijk motorjacht, met veel comfort en relatief grote binnenmaten voor langere trips.

 

Rondje Europa

De 1700 Mk2 is bijzonder geschikt voor de Europese rivieren en kustwateren en kan onder de meeste bruggen door. Met de geringe doorvaarthoogte van 3,70 m is het vaargebied bijna onbeperkt. Wist u dat u vanuit Nederland naar Oostenrijk kunt varen, of over de Duitse rivieren naar de Oostzee, en daar Denemarken of Zweden bezoeken? Wat dacht u van de Moezel of de Maas in Frankrijk? Zo kom je nog eens ergens.

Zeer compleet

De 1700 Mk2 krijgt een lay-out waarbij de keuken, salon en de stuurstand zich op hetzelfde dekniveau bevinden. Wel zo handig en gezellig. Bekijk hier de foto’s van het zusterschip. Er is een ruime master cabin met eigen badkamer en twee guest cabins met een extra badkamer. De gangboorden bieden genoeg ruimte om veilig en makkelijk van voor naar achter te lopen. Het ruime, gezellige achterdek is uiterst geschikt voor al fresco lounging en dining met uw dierbaren. Op het ruime voordek is een comfortabele lounge bank waarop u heerlijk de toekomst in kunt kijken.

 

Komt u gerust even kijken

Natuurlijk zijn er in de laatste fase van de bouw nog enkele aanpassingen denkbaar die we graag met u doornemen. Er wordt veel zorg besteed aan het afwerkingsniveau en de details. En er is veel nagedacht om de logica op en in het jacht zo optimaal mogelijk te maken, zodat u zich snel thuis voelt aan boord. Komt u gerust even langs om de vorderingen te bekijken en eventuele wensen door te nemen.

Wilt u deze zomer al varen in de nieuwe 1700 Mk2?

Heeft u belangstelling en wilt u nog eventuele wensen kenbaar maken, neem dan snel contact op met Bart of Michelle van den Hoven voor een afspraak of bel naar +31(0)416 319183. Of stuur een e-mail. We zullen graag naar u luisteren.

 

17-18 juni 2023: Open weekend bij Van den Hoven

Midden in de lente, en wel op zaterdag 17 en zondag 18 juni, zullen de deuren van Van den Hoven Jachtbouw wijd open staan voor iedereen die meer wil zien en weten over onze jachten. Een prima gelegenheid dus om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen over het komende seizoen, de nieuwste vaargebieden, laatste snufjes en mooiste avonturen. Extra aandacht zal besteed worden aan de nieuwe Voyager-reeks die goed aanslaat bij onze bestaande klanten, maar ook geheel nieuwe doelgroepen bereikt. Er zal een korte presentatie plaatsvinden van René van der Velden, de designer die de prachtige en tijdloze Voyager-serie ontwierp en Fred Dorresteijn, de naval architect die de efficiënte romp ontwikkelde. Zij gaan dieper in op de filosofie achter het ontwerp en waarin de Voyager-serie zich onderscheidt van andere jachten. Lennard zal weer zijn overheerlijk culinaire kunsten vertonen en natuurlijk kunt u dat combineren met overheerlijke wijn, frisdrank, thee of een mooie kop koffie.

Wilt u er ook bij zijn? Stuur dan even een mail naar Bart of Michelle van den Hoven of bel naar +31(0)416 319183.

U bent van harte welkom op zaterdag 17 of zondag 18 juni tijdens het Open Weekend bij Van den Hoven Jachtbouw.