PERSOONLIJK WERFBEZOEK - Van den Hoven Jachtbouw

december 2020

PERSOONLIJK WERFBEZOEK

We leven in een tijd met veel beperkingen. Corona verandert het leven voor iedereen. De zorg staat onder druk, reizen wordt afgeraden, de horeca wordt zwaar getroffen en vliegtuigmaatschappijen vallen zonder steun om.

Bij Van den Hoven doen we ons best om ondanks alles onze opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en onze klanten te blijven bedienen zoals ze dat van ons gewend zijn.

Binnen de werf worden alle protocollen nauwgezet nageleefd en beseft iedereen dat als de maatregelen goed opgevolgd worden de crisis het hoofd geboden kan worden.

Natuurlijk is reizen problematisch en zit een open dag er voorlopig niet in. Toch willen we klanten graag verwelkomen voor een persoonlijk bezoek, als u zich in de gelukkige situatie bevindt dat u kunt en mag reizen. U bent dan de enige bezoeker van de werf om alles zo veilig mogelijk te houden.

We garanderen uw veiligheid bij een bezoek aan onze werf, door ons aan alle regels te houden. Mondkapjes dragen, afstand bewaren, handen desinfecteren en ventileren, het maakt allemaal deel uit van ons dagelijks ritueel om zo veilig mogelijk door te kunnen werken.

Bij uw komst vertellen we u graag over allerlei projecten en opdrachten die u wellicht zullen aanspreken, zoals:

  • De bezichtiging van de Voyager 61 die in het afbouwstadium verkeert
  • De bezichtiging van de Executive 1850 Fly die komende zomer wordt opgeleverd
  • De Voyager 50 waar we tekeningen van hebben
  • De Voyager 80 waar de tekeningen volgende week van gereed zijn
  • De Executive 1700 Mk2 waarvan de bouw reeds is begonnen

We zijn erg trots op deze verscheidenheid aan projecten en vertellen u er graag meer over. En natuurlijk laten we u graag zien hoe we bij Van den Hoven werken, hoe we met interieurruimte omgaan, welk afwerkingsniveau we hanteren en wat u van ons mag verwachten tijdens de bouw van uw jacht.

Mocht u over ontwerpen en/of design willen praten, dan kunnen we altijd de exterior designer van de Voyager-lijn, René van der Velden, uitnodigen. Hij kan als geen ander uw ideeën vertalen in inspirerende lijnvoering of interieurindeling.

Natuurlijk omlijsten we uw bezoek met een copieuze lunch of uitgebreide borrel.

Kortom u bent van harte welkom. Zo wordt een tripje naar Van den Hoven ook een kleine vakantie. Laat u weten wanneer u komt? Neem contact op met Bart, Michelle of Monique op nummer 0031(0)416-319183. U kunt ook mailen naar mail@bvandenhovenjachtbouw.nl.