Voyager 50 coupé verkocht - Van den Hoven Jachtbouw

december 2021

Voyager 50 coupé verkocht

In 2017 is de Van den Hoven Executive 1500 Mk2 ‘Belle Histoire’ overhandigd aan de nieuwe trotse eigenaren. De laatste jaren is er…

…met het grootste plezier veel mee gevaren. Vooral de kwaliteit van de 1500 Mk2 en de relatie met de werf maakten van de Belle Histoire een zorgeloos en waardevol bezit.

Tijdens de open dag raakten we weer in gesprek, en daarbij kwam duidelijk de wens naar voren om sneller te kunnen varen als dat wenselijk is.Logischerwijs ging de aandacht al snel uit naar de in aanbouw zijnde aluminium Voyager 50 Coupé die bezichtigd kon worden op de open dag. Het gevoel was direct goed en dus werd een proefvaart ingepland met de Voyager 61 om te ervaren wat het sneller varen met een Voyager inhield. De proefvaart was, mede door de prachtige nazomerdag een groot succes. Zozeer zelfs dat ons direct verzocht werd een financieel voorstel te doen waarbij de inruil van de Belle Histoire was inbegrepen.

Op basis van dit voorstel kwam er een vervolgafspraak op de werf om de details te bespreken. Al pratende kwamen ook de voor- en nadelen en de echte verschillen tussen de Voyager 61 en 50 Coupé ruimschoots aan bod,waarbij vooral het formaat van de Voyager 61 en het feit dat er voornamelijk op de Nederlandse binnenwateren gevaren zal worden meespeelden.Na veel wikken en wegen viel op dezelfde dag toch de keus op de Voyager 50 Coupé en werd een akkoord bereikt. Een prima gelegenheid om de champagneglazen te vullen. Dat vinden wij nou echt een ‘belle histoire’.